Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Άκαρπη η συνάντηση συνταξιούχων – Πετρόπουλου

Άκαρπη η συνάντηση συνταξιούχων – Πετρόπουλου

28783105_1476462712466094_3476702423257448448_nΆκαρπη απέβη η συνάντηση αντιπροσωπείας των συνταξιούχων μετά την χθεσινή διαδήλωση, με τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιο Πετρόπουλο.
Ο υφυπουργός, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Αττικής, διευκρίνισε στους συνταξιούχους ότι η πολιτική ηγεσία αδυνατεί λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης να πάρει πίσω τις διατάξεις που αφορούν τις περικοπές σε συντάξεις.
Παράλληλα, ο υφυπουργός με αφορμή το πάγιο αίτημα των συνταξιούχων για επιστροφή των παρακρατηθέντων χρημάτων λόγω των αδίκων μνημονιακών μειώσεων, προανήγγειλε ότι σε δυο εβδομάδες θα ανοίξει για τους συνταξιούχους ηλεκτρονική πλατφόρμα βάσει της οποίας παρέχεται η δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις για όλα τα θέματα που τους αφορούν μεταξύ των οποίων και οι παρακρατήσεις των χρημάτων τους.
Ο κ. Πετρόπουλος, σύμφωνα με τους συνταξιούχους, ανέφερε ότι το υπουργείο μελετά το ζήτημα των επιστροφών όταν και αν το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες.
Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, οι συνταξιούχοι ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Scroll To Top