Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Έχασε η Ιονική Ενότητα τα Ασφαλιστικά Μέτρα, για την ακύρωση των εκλογών του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ – Δικαίωση του εκλεγέντος Προεδρείου

Έχασε η Ιονική Ενότητα τα Ασφαλιστικά Μέτρα, για την ακύρωση των εκλογών του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ – Δικαίωση του εκλεγέντος Προεδρείου

ΣΣΙΛΤΕ-χρωμα-22Έχασε η Ιονική Ενότητα τα Ασφαλιστικά Μέτρα, για την ακύρωση των εκλογών του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ – Δικαίωση του εκλεγέντος Προεδρείου

Απέρριψε το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ με την υπ΄ αριθ. 363/2018, απόφασή του, τα Ασφαλιστικά Μέτρα 55 υποψηφίων και προσκείμενων στην παράταξη «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» για την ακύρωση των αρχαιρεσιών του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ που διενεργήθηκαν από τις 12 έως τις 29.6.2017. Το Προεδρείο που εκπροσωπεί τον Σύλλογό μας δικαιώθηκε, ενώ οι αιτούντες τα ασφαλιστικά μέτρα με την εν λόγω απόφαση (πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών τους) καταδικάστηκαν επίσης και στην καταβολή της δικαστικής δαπάνης.  

Συνάδελφοι μετά την προαναφερόμενη απόφαση που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών, ο Σύλλογός μας απερίσπαστος πλέον θα ασχοληθεί τους επόμενους  30 περίπου μήνες πιο εντατικά με τα σοβαρά συνταξιοδοτικά μας ζητήματα, τα θέματα υγείας και τις οφειλές δανείων  που απασχολούν τους 3.044 συνταξιούχους της Ιονικής.

Η εν λόγω δικαστική απόφαση, η οποία είναι πλήρως αιτιολογημένη και ολόσωστη νομικά και πραγματικά (ακόμα κι αν αυτό δεν αρέσει προφανώς στην Ιονική Ενότητα και αρνείται να το καταλάβει!), βάζει οριστικά στο περιθώριο τις διασπαστικές, άνομες και αντισυναδελφικές ενέργειες των 55 υποψηφίων και προσκείμενων στην παράταξη «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» που απέτυχαν να ανατρέψουν την πλειοψηφική βούληση των συναδέλφων, όπως αυτή ελεύθερα και δημοκρατικά εκφράστηκε πριν επτά (7) περίπου μήνες στις εκλογές του Συλλόγου μας.

Σημειωτέον ότι οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας διενεργήθηκαν, όπως και στους άλλους Συλλόγους Συνταξιούχων Τραπεζικών, με απόλυτη διαφάνεια, με δύο (2) δικαστικούς αντιπροσώπους διορισμένους από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με την μεγαλύτερη συμμετοχή ψηφοφόρων στα 52 χρόνια λειτουργίας του ΣΣΙΛΤΕ, σύμφωνα με το νέο νόμο της Απλής Αναλογικής για τα Σωματεία των Συνταξιούχων, τα όσα επιτάσσει το Καταστατικό μας και αποφάσισε η Γενική Συνέλευση.

Ήδη το Δ.Σ. του ΣΣΙΛΤΕ, μετά και την έκδοση της ως άνω Δικαστικής απόφασης, έχει αποφασίσει με βάση το Καταστατικό του Συλλόγου μας: α) Να καταβάλουν οι 55 αιτούντες τα ασφαλιστικά μέτρα την Δικαστική Δαπάνη, την αμοιβή των Δικηγόρων και τα λοιπά έξοδα που προκλήθηκαν ή θα προκληθούν στο μέλλον από τις αστήρικτες και αναπόδεικτες δικαστικές τους ενέργειες, καθώς και κάθε είδους ζημία που προκλήθηκε ή τυχόν θα προκληθεί στο μέλλον και β) Να τους επιβληθούν οι πειθαρχικές κυρώσεις που προβλέπονται από τα σχετικά Άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου μας.

-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ – Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.

-ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

                                  ————————————

*Παρουσιάζουμε παρακάτω αποσπάσματα από την 363/2018 ξεκάθαρη απόφαση του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b7-1

Scroll To Top