Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 1/11/2017 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 1/11/2017 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ:

 

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 1/11/2017 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

 

-       Δεν απαντάμε στην απειλητική επιστολή του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

-       Δεν ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ κανένα τρίτο πρόσωπο να μας εκπροσωπήσει στις παράνομες Γενικές Συνελεύσεις του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που θα αποφασίσουν την κατάργηση της Επικουρικής μας Σύνταξης.

-       Το Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ επιδιώκει την διάλυση του Ταμείου και την διανομή των αποθεματικών του, με τη δημιουργία ατομικών μερίδων, μόνο στους εργαζόμενους ασφαλισμένους και να καταβάλλει στους 6.303 συνταξιούχους βοήθημα 47,54 Ευρώ το μήνα όταν αυτοί συμπληρώνουν 7 χρόνια σύνταξης.

-       Οι Σύλλογοι Συνταξιούχων Μέλη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, σεβόμενοι τα δικαιώματα και τις προσδοκίες των εργαζόμενων συναδέλφων, πρότειναν από τις 19/12/2014 να μειωθεί η σύνταξή μας σε 390 ευρώ το ανώτερο και 150 Ευρώ το κατώτερο βοήθημα, αλλά το Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ δεν το αποδέχτηκε.

-       Οι συνταξιούχοι δεν ευθύνονται για την ζημιογόνα επένδυση των 55,5 εκατμ. Ευρώ των «φωστήρων» του Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ σε «πτωχευμένες» μετοχές της Attica Bank.

-       Οι συνταξιούχοι δεν ευθύνονται για την απώλεια των 110 εκατμ. Ευρώ το 2012 με την εφαρμογή του PSI, ούτε για την απώλεια 120 εκατμ. Ευρώ που επένδυσαν τα Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ σε μετοχές της Εθνικής Τράπεζας και της ALPHA BANK.

-       Οι Σύλλογοι Συνταξιούχων από το 2015 πρότειναν να ενταχθεί το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ. Το Δ.Σ. του Ταμείου δεν το αποδέχτηκε ενώ ο Υφυπουργός κ. Τ. Πετρόπουλος επί δύο χρόνια το σκέπτεται και το επεξεργάζεται, παρά την υποχρεωτική υπαγωγή του Ταμείου μας στο ΕΤΕΑΕΠ που επιβάλλει ο Νόμος υπ’ αριθμ. 4334 – ΦΕΚ αρ. φύλλου 80/16-7-2015.

-       Η από 30/12/2016 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών σηματοδοτεί την ακύρωση του νέου  Καταστατικού, της καταβολής του εξευτελιστικού ποσού των 47,54 Ευρώ το μήνα και καθιστά άκυρη την απειλή του Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ότι δήθεν θα περικόψει τις συντάξεις όσων δεν εκτελέσουν τις οδηγίες του.

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Scroll To Top