Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΚΗΣ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΚΗΣ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

720_507869_e6fd039a88-a8f5268d1018867fΜετά την έκδοση της Απόφασης Αριθμός 12775/2018 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία έκρινε ΑΚΥΡΗ την Γενική Συνέλευση και το νέο Καταστατικό του επί 15ετία ανενεργού Συνεταιρισμού Ιονικής, συνεχίζεται η έκνομη δραστηριότητά του.
Πιο συγκεκριμένα στις 26/2/2019 πραγματοποίησαν παράνομη Γενική Συνέλευση με 44 μέλη παρόντα από τα 2.092 εγγεγραμμένα, χωρίς στη συνέχεια να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των εργασιών της Γ.Σ. Μετά την Γ.Σ. προκήρυξαν νέες πρόωρες αρχαιρεσίες, χωρίς να θέσει υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ο απερχόμενος Πρόεδρος Νικόλαος Κάβουρας, ο οποίος προφανώς … δεν άντεξε.

Κατά παράβαση του Καταστατικού, χωρίς να στείλουν σε κανένα μέλος από τα 2.092 ταχυδρομική ειδοποίηση για να ψηφίσουν, έκαναν ανάρτηση στις 8 Απριλίου 2019 στην ιστοσελίδα άλλου σωματείου (της λεγόμενης «ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»), ότι αυθημερόν διεξάγονται εκλογές σε ΑΘΗΝΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΑ και ΛΑΡΙΣΑ, αποκλείοντας τα υπόλοιπα μέλη του Συνεταιρισμού στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Στις 17 Απριλίου 2019 έβγαλαν ανακοίνωση σε ιστοσελίδα άλλου σωματείου (όχι του Συνεταιρισμού) ότι έγιναν οι πρόωρες εκλογές, χωρίς να αναφέρουν πόσοι ψήφισαν, χωρίς να αναφέρουν πόσους σταυρούς πήραν οι εκλεγέντες και χωρίς να αναφέρουν τα ονόματα της Εφορευτικής Επιτροπής που διεξήγαγε τις αρχαιρεσίες και έβγαλε την ανακοίνωση.

Ουδεμία απάντηση έχει βέβαια δοθεί από το Προεδρείο του Συνεταιρισμού, στα πέντε (5) εξώδικα που έχουν σταλεί από μέλη κατά του Συνεταιρισμού για επίδειξη εγγράφων, για την μεγάλη απομείωση των ταμειακών διαθεσίμων κατά τα έτη 2014 και 2015 (η οποία αφορούσε τραπεζικές αναλήψεις και μεταφορές), συνολικού ποσού περίπου 33.000 ευρώ. Επίσης δεν γνωρίζουμε, ούτε ανακοινώθηκε η κίνηση του Λογαριασμού των ταμειακών διαθεσίμων για την θητεία τους, από το 2016 μέχρι 2018.

Για όλες τις προαναφερόμενες και άλλες παράνομες ενέργειες του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, που παραβιάζουν το Καταστατικό του, το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ και μέλη του Συνεταιρισμού, αποφάσισε την κατάθεση ενδίκων μέσων προασπίζοντας τα οικονομικά συμφέροντα των μελών του.

Scroll To Top