Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 26/4/2019 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 26/4/2019 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ

logotypo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 26/4/2019 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ

1) Ένταξη ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ. Εντατικοποίηση προσπαθειών Ομοσπονδίας ΟΣΤΟΕ και Συλλόγων Συνταξιούχων μελών ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για τελική συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και υλοποίηση της ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και της Επικουρικής μας Σύνταξης στο ΕΤΕΑΕΠ.

 2) Απόφαση ανασυγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου ΣΣΙΛΤΕ. Αποφασίστηκε η συμπλήρωση του αξιώματος του Αντιπροέδρου Β΄ με την ανάδειξη δια μυστικής ψηφοφορίας του εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. συναδέλφου Ανδρέα Μπάφη.

 3) Ποινική δίωξη φυσικών και ηθικών αυτουργών υπογραφής αίτησης για έκτακτη Γ.Σ. μομφής κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης Διοίκησης του Συλλόγου.  

Το Δ.Σ. αποφάσισε την άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να διωχθούν ποινικά οι τέσσερις (4) ηθικοί αυτουργοί-διακινητές, εκπρόσωποι  της «Ιονικής Ενότητας» και οι ελάχιστοι φυσικοί αυτουργοί που θα υπογράψουν το ψευδές, συκοφαντικό και ποινικά κολάσιμο κείμενο της αίτησης.

 4) Ομαδικές αγωγές διεκδίκησης αναδρομικών συνταξιούχων.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει μέχρι 31 Μαΐου 2019 την συγκέντρωση των δικαιολογητικών διεκδίκησης των μειώσεων που επιβλήθηκαν με τους αντισυνταγματικούς Ν. 4051/2012 και Ν. 4093/2012 και των Δώρων Εορτών και των Επιδομάτων Αδείας. Πέραν των 1.000 και πλέον συναδέλφων που ήδη κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους, καλούμε τους συναδέλφους που δεν προσκόμισαν ακόμα τα σχετικά δικαιολογητικά να επισπεύσουν την κατάθεσή τους στα γραφεία του Συλλόγου μας, Πανεπιστημίου 38, Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει και για αυτούς η διαδικασία των ομαδικών Αγωγών σε συνεργασία με το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Δημητρίου Μπούρλου.

 5) Αναστολή έκδοσης Ενημερωτικών Σημειωμάτων κύριας Σύνταξης ΕΦΚΑ.

Μετά την προσφυγή του Συλλόγου μας και της ΑΓΣΣΕ στον Συνήγορο του Πολίτη για την μη έκδοση από 1/1/2019 των Ενημερωτικών Σημειωμάτων κύριας Σύνταξης ΕΦΚΑ, η αρμόδια Ειδική Επιστήμονας Κοινωνικής Προστασίας του Συνηγόρου του Πολίτη μας ενημέρωσε ότι παρά τις παρεμβάσεις της ως άνω Ανεξάρτητης Αρχής, ο ΕΦΚΑ μέχρι και σήμερα δεν έχει απαντήσει ακόμα στο σχετικό αίτημα.

 6) Δίωξη παράνομης-καταχρηστικής πρακτικής Συνεταιρισμού Ιονικής

Το Δ.Σ. αποφάσισε την αποστολή νέας (6ης) Εξώδικης Διαμαρτυρίας κατά του Συνεταιρισμού Ιονικής (ΣΥΝΕΡΓΑΣΥΑ). Επίσης αποφασίστηκε η άσκηση των Νομικών δικαιωμάτων μας ενώπιον κάθε αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής για την άκρως παράνομη-αντικαταστατική και καταχρηστική πρακτική του Συνεταιρισμού Ιονικής που θίγει τα νόμιμα συμφέροντα των μελών του Συνεταιρισμού και μελών του Συλλόγου μας. (Ακύρωση Καταστατικού από το Πρωτοδικείο Αθηνών, παράνομη Γενική Συνέλευση 26/2/2019 χωρίς απαρτία-παρόντα 46 μόνο μέλη από τα 2.092- διενέργεια πρόωρων εκλογών με αποκλεισμό της πλειοψηφίας των συνεταίρων, ανάδειξη νέου Δ.Σ. χωρίς ανακοίνωση σταυρών καταμέτρησης και ονομάτων Εφορευτικής Επιτροπής κλπ.).

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

ΣΣΙΛΤΕ-χρωμα-22

Scroll To Top