Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ»

ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ»

«Η δε κα. Γκλαβοπούλου, αφού εκθείασε την κα. Καραδελή για την κοινωνική της προσφορά, επικεντρώθηκε με τη σειρά της στα δεκάδες κιλά που έχει απολέσει…. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει να τον υπερασπιστεί όποιον θεωρεί καταλληλότερο (και του αξίζει θα προσθέταμε εμείς)»

Με αυτά τα λόγια ο κ. Φιλιππόπουλος, θέλησε να ενημερώσει από την εφημερίδα του “πολιτιστικού συλλόγου” του για τη δίκη που διεξάγεται για το ταμείο μας, για να μειώσει το βάρος όλης της κατάθεσής μου, την προσωπικότητα μου ως μάρτυρα και της κας Καραδελή.

Δεν θα επαναλάβω τα όσα με καθαρή συνείδηση και γνώση κατέθεσα στο δικαστήριο για τα 25 χρόνια γνωριμίας μου με τη κα Καραδελή, το ήθος της σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, την οικογένειά της, την αρρώστεια και τον θάνατο του συζύγου της. Αυτά άλλωστε τα γνωρίζουν πολλοί συνάδελφοι και όχι μόνο εγώ.

Όμως, η «πληροφόρηση» του κ. Φιλιππόπουλου για την δική μου κατάθεση, μου επιτρέπει να σχολιάσω τη δική του.

Ως τι προσήλθε ο κ.Φιλιππόπουλος στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του συναδέλφου συνταξιούχου που αποχώρησε με τον βαθμό διευθυντή από την Ιονική ή κατηγορίας της κ.Καραδελή επίσης συναδέλφου, γενικής γραμματέως και εκλεγμένης για δεύτερη φορά στο σύλλογο συνταξιούχων; αφού ο κατηγορούμενος που ήρθε να υπερασπιστεί με τη κατάθεσή του κατηγορείται από κοινού με την κα Καραδελή…. Πως μπορεί ως εκ τούτου να διαλαλεί ότι κόπτεται για την αλήθεια στο ταμείο?

Στην πρώτη πρόταση της κατάθεσής του είπε επί λέξει «δεν μπορεί η κ. Καραδελή να έχει τόσα πολλά ιατρικά έξοδα είναι αδικαιολόγητα…». Ευτυχώς για την ίδια, η κα Καραδελή είχε κρατήσει όλα τα παλιά βιβλιάρια με όλες τις αποδείξεις όπως κατέθεσε και στην απολογία της . Πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να βρεθούμε στη θέση της αν απαιτούσαμε τα ιατρικά μας έξοδα σε λάθος συγκυρία.

Για τον κ. Φιλιππόπουλο είναι πολλά και αδικαιολόγητα τα ιατρικά έξοδα για τον καρκίνο και τις επιπτώσεις του στους οικείους του παθόντος που ζητάει ευθανασία. Η ελπίδα στη ζωή, ο ψυχικός πόνος και η αγωνία του θανάτου για τον κ. Φιλιππόπουλο της Ιονικής οικογένειας και της «ενότητας» μετριούνται σε ευρώ που αυτός γνωρίζει και πόσα ακριβώς είναι.

Ο κ.Φιλιππόπουλος επέδειξε επιλεκτική συνδικαλιστική συμπεριφορά προσερχόμενος ως δήθεν υπεράσπιση εργαζομένου (ο οποίος στην απολογία του παραδέχθηκε την ενοχή του!) ενώ στην πραγματικότητα υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας άλλου εργαζομένου. Κατακριτέο συνδικαλιστικό ήθος λοιδορώντας συνάδελφους και σε δικαστήριο και στην ανάρτησή του. Επιλεκτική συνδικαλιστική μνήμη επικεντρώνοντας στο άρθρο του μόνο σε αυτά που θέλει να επισημάνει μειώνοντας την αξία της μαρτυρίας μου και κυριότερα επέδειξε απίστευτο συνδικαλιστικό μένος. Όλοι οι συνδικαλιστές που έχουν αντιδικίες με αντιπάλους τους δεν προσφεύγουν στα δικαστήρια ως μάρτυρες κατηγορίες τους…

Σε όλα τα ανωτέρω δεν εξαιρούνται και οι παρατρεχάμενοι μαζί του σε κάθε εκδίκαση κ. Χρυσικός , κ.Σοφιανόπουλος, κ.Μερατζής, κ.Ξύδης, κ.Γεωργίου Αριστείδη, κ.Χαλκιάς, κ.Φανουργάκης οι οποίοι με την παρουσία τους συνηγορούσαν στις πράξεις και έργα του αρχισυνδικαλιστή τους.

Αυτό που μας ξε-χωρίζει τελικά, δεν είναι οι συνδικαλιστικές αντιδικίες .

To Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ με απόφασή του έχει εκφράσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της Γεν. Γραμματέως Κας Αθηνάς Καραδελή (εκλεγμένης από τους 3.044 συνταξιούχους για δεύτερη 3ετία, οι οποίοι εκτίμησαν την σημαντική εθελοντική προσφορά της σε εκατοντάδες ασθενείς και όχι μόνο συναδέλφους μας.

Το Δ.Σ. του ΣΣΙΛΤΕ.

Scroll To Top