Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Δεν χρειάζεται να υποβληθεί καμία αίτηση των συνταξιούχων μας για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ.

Δεν χρειάζεται να υποβληθεί καμία αίτηση των συνταξιούχων μας για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ.

%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%b1%ce%b5%cf%80-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ba%ce%bf-1Συναδέλφισσες, συνάδελφοι συνταξιούχοι της Ιονικής.

Σας ταχυδρομήθηκαν αυτές τις ημέρες (από Σύλλογο μη αναγνωρισμένο από την ΟΣΤΟΕ και από Σύλλογο διαγραμμένο από την ΟΤΟΕ) αιτήσεις προς συμπλήρωση και υποβολή στο Υπουργείο Εργασίας, δήθεν για υπαγωγή του Επικουρικού Ταμείου ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο κρατικό επικουρικό ΕΤΕΑΕΠ. Οι εν λόγω «Σύλλογοι» πριν λίγα χρόνια πάλι είχαν συγκεντρώσει μερικές παρόμοιες αιτήσεις, οι οποίες κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Αγνοήστε τους.

-Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ο οποίος λειτουργεί από το 1965, εκπροσωπεί και τους 3.044 συνταξιούχους μας, είναι ο μόνος αναγνωρισμένος από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων Τραπεζικών ΟΣΤΟΕ και την Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία ΑΓΣΣΕ), σας κάνει γνωστό ότι: δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί και να αποσταλεί καμία αίτηση στο Υπουργείο Εργασίας.

-Οι Σύλλογοι Συνταξιούχων ΙΟΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΘΗΝΩΝ -EUROBANK ήδη έχουμε υποβάλλει στο Υπουργείο Εργασίας και στο γραφείο Πρωθυπουργού αίτημα ένταξης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ για λογαριασμό  όλων ανεξαίρετα των συνταξιούχων μας.

-Οι τέσσερεις (4) Σύλλογοι Συνταξιούχων και η Ομοσπονδία μας ΟΣΤΟΕ, έχουμε συναντηθεί και συζητήσει έξι (6) φορές με τον αρμόδιο Υφυπουργό, ενώ μας δηλώθηκε ότι το Υπουργείο Εργασίας δεν αναγνωρίζει και δεν θα συζητήσει με κανένα άλλο Σύλλογο.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΣΙΛΤΕ

Scroll To Top