Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Δημιουργία Πολιτιστικής Επιτροπής Συλλόγου -Δηλώστε Συμμετοχή-

Δημιουργία Πολιτιστικής Επιτροπής Συλλόγου -Δηλώστε Συμμετοχή-

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

-ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-

-Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας Ελλάδος, στη συνεδρίασή του της 14/09/2017 και με βάση  του Άρθρο 10 παρ. 6 του Καταστατικού, αποφάσισε την δημιουργία Πολιτιστικής Επιτροπής του ΣΣΙΛΤΕ και καλεί τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους από την Αθήνα και την Περιφέρεια να δηλώσουν συμμετοχή.

– Το έργο της Πολιτιστικής Επιτροπής θα είναι εισηγητικού χαρακτήρα προς το Δ.Σ. για πολιτιστικές εκδηλώσεις, πολιτιστικό έντυπο, ημερίδες, εκδρομές, παραστάσεις και άλλα συναφή θέματα αρμοδιότητάς  της.

 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΣΙΛΤΕ

 

Στα πλαίσια της νέας αυτοτελούς έκδοσης Πολιτιστικού Περιοδικού του Συλλόγου, οι συνάδελφοι μπορούν να στείλουν άμεσα τις συνεργασίες τους για δημοσίευση: στο e mail info@syntaxilte.gr, ταχυδρομικά ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Πανεπιστημίου 38, ΑΘΗΝΑ και αυτοπροσώπως στα γραφεία του ΣΣΙΛΤΕ, τηλ. 210 3615765.

Η Πολιτιστική έκδοση του Συλλόγου μας θα γράφεται αποκλειστικά από τους συναδέλφους -συνταξιούχους και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, λογοτεχνικά κείμενα, ποίηση, παράδοση, λαογραφία, ήθη και έθιμα, φωτογραφία, ζωγραφική, μουσική, χορό, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, έκδοση βιβλίων, άθληση και κάθε άλλη πολιτιστική δραστηριότητα και έκφρασή σας.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Scroll To Top