Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνάδελφοι,

Μετά από δεκάδες καταγγελίες μελών του Συλλόγου μας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα νέα «κατορθώματα» των «γνωστών-αγνώστων» «λαθρεπιβατών» του συνδικαλισμού στο χώρο της Ιονικής.

Πιο συγκεκριμένα οι συνάδελφοι μας καταγγέλλουν ότι δέχονται τηλεφωνήματα και μηνύματα από «αγνώστους» για να προσκομίσουν υπογεγραμμένη δήλωση ότι αποσύρουν την αγωγή τους για τα αναδρομικά των συνταξιούχων από το ομαδικό δικόγραφο μελών του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής (ΣΣΙΛΤΕ) με το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Δημητρίου Μπούρλου και να υποβάλλουν νέα αγωγή με επιπλέον κόστος, με άλλο Δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργάζονται.

Συνάδελφοι,

            Να μην υπογράψετε καμία δήλωση των γνωστών δημαγωγών. Οι ομαδικές αγωγές 1.300 ατόμων των συναδέλφων μας ήδη κατατέθηκαν και αναμένεται ο προσδιορισμός της δικασίμου από το Δικαστήριο, όπως πάντοτε γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, με τον απαιτούμενο χρόνο αναμονής. Ο ΣΣΙΛΤΕ στα πλαίσια της προστασίας των συναδέλφων μελών του, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του απέναντι στους διασπαστές που αντιποιούνται το νόμιμο Σύλλογό μας και τις δράσεις του που έχει αναλάβει και υλοποιεί εδώ και πολύ καιρό.

ΣΣΙΛΤΕ χρωμα 2

Το Δ.Σ. του ΣΣΙΛΤΕ

Scroll To Top