Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Ενεργοποιήθηκε το νέο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο με την ΑΧΑ των συνταξιούχων συναδέλφων που αποχώρησαν απο το 2014 και μετά.

Ενεργοποιήθηκε το νέο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο με την ΑΧΑ των συνταξιούχων συναδέλφων που αποχώρησαν απο το 2014 και μετά.

αχαΕνεργοποιήθηκε το νέο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο με την ΑΧΑ. Συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών συνταξιούχων που αποχώρησαν από το 2014 και μετά. Συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών και ενεργοποιήθηκε από την ΑΧΑ Ασφαλιστική το νέο μεγάλο, οικονομικό και σίγουρο ΟΜΑΔΙΚΟ Νοσοκομειακό Πρόγραμμα για την κάλυψη των συναδέλφων – συνταξιούχων που αποχώρησαν το 2014. • Η έναρξη του Ομαδικού Προγράμματος αρχίζει την 1η Οκτωβρίου 2017. • Αυτό ισχύει για όσες αιτήσεις είχαν συμπληρωθεί και σταλεί μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. • Για τις αιτήσεις που υποβάλλονται μετά την 1η Οκτωβρίου 2017 η ενεργοποίηση του Ομαδικού Συμβολαίου θα ξεκινάει την 1η κάθε επόμενου μήνα. (Δηλαδή οι αιτήσεις που θα υποβληθούν κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου θα έχουν ημερομηνία έναρξης στην ασφάλιση από 1η Δεκεμβρίου 2017) • Προϋπόθεση για την ένταξη κάθε ασφαλισμένου είναι η πλήρης συμπλήρωση και υπογραφή της αίτησης και η τήρηση των όρων ένταξης. • Σχετικά με την διαδικασία είσπραξης των ασφαλίστρων η πάγια εντολή θα ενεργοποιείται την 30η ή την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα, για το μήνα που τρέχει. Σημείωση: Για τις αιτήσεις οι οποίες είναι σήμερα σε εκκρεμότητα οι ασφαλισμένοι θα έχουν ημερομηνία ένταξης στην ασφάλιση την 1η Οκτωβρίου 2017 και τα ασφάλιστρα θα εξοφληθούν την 30η Οκτωβρίου 2017. Το μικτό μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε 39 ευρώ για τον κυρίως ασφαλισμένο και 29 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο μέλος. Ο πίνακας παροχών του συμβολαίου και οι εξαιρέσεις είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων στην ιστοσελίδα: www.sab.gr/politistikosalpha ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΣΙΛΤΕ

Scroll To Top