Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Εξώδικη πρόσκληση προς τον κ. Κολλάτο να παραδώσει περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου που κρατά παράνομα στην κατοχή του

Εξώδικη πρόσκληση προς τον κ. Κολλάτο να παραδώσει περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου που κρατά παράνομα στην κατοχή του

Συνάδελφοι,

Όπως, γνωρίζετε η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου μας έχει διοριστεί από το Πρωτοδικείο Αθηνών από τις 30/6/20. Σας έχουμε ενημερώσει ότι η μετάβαση από την απελθούσα στη νέα, διορισμένη, προσωρινή διοίκηση έγινε με περιπετειώδη τρόπο, λόγω της άρνησης της απελθούσας διοίκησης να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα και τις επιταγές της δικαιοσύνης.

Μετά από συνεχείς, αποτυχημένες δικαστικές απόπειρες της απελθούσας διοίκησης (όπως σας ενημερώσαμε αναλυτικά στο από 24/7/20 δημοσίευμά μας), εν τέλει αποφάσισαν να αποδεχτούν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και να μας παραδώσουν το Σύλλογο μόλις στις 17/7/20.

Όλο το διάστημα αυτό το Προεδρείο της απελθούσης διοίκησης δεν είχε παραδώσει τα γραφεία, τα στοιχεία και τα έγγραφα του Συλλόγου μας στην προσωρινή διοίκησή του, παρά τα επανειλημμένα εξώδικα των μελών της προσωρινής διοίκησης για συμμόρφωση με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Μετά την οριστική απόρριψη της αίτησης ανάκλησης του διορισμού της προσωρινής διοίκησης και αφού κατατέθηκαν ακόμα και ασφαλιστικά μέτρα (!), αποφάσισαν εν τέλει να παραδώσουν το Σύλλογο. Δυστυχώς βέβαια, η παράδοση έγινε εν μέσω προπηλακισμών και ύβρεων του απελθόντος Προέδρου κ. Κολλάτου. Λόγω του κλίματος έντασης που προκάλεσε η συμπεριφορά του κ. Κολλάτου, η διαδικασία της παράδοσης είχε επισπευθεί, με αποτέλεσμα η νέα διοίκηση να παραλάβει με επιφύλαξη.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ είχε γίνει αγορά από την απελθούσα διοίκηση ενός λάπτοπ, ενός έγχρωμου εκτυπωτή και ενός ακόμα θερμαντικού σώματος, αυτά δεν έχουν βρεθεί στο Σύλλογό μας.

Ιδιαίτερα για το λάπτοπ, ο κ. Κολλάτος είχε επανειλημμένα αναφέρει επί της προεδρίας του ότι το διατηρούσε στην οικία του για λόγους προετοιμασίας της εφημερίδας του Συλλόγου, ωστόσο δεν το παρέδωσε ποτέ ως όφειλε, αφού βέβαια αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Συλλόγου που έχει αγοραστεί με τις εισφορές των μελών του.

Ο Σύλλογός μας του απέστειλε το κάτωθι από 18/9/20 εξώδικο προκειμένου να επιστρέψει τα περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου που έχει στην κατοχή του, αλλά έκτοτε τηρεί σιγήν ιχθύος:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (πατήστε πάνω)

Τώρα, τον καλούμε και μέσα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα και να παραδώσει στην προσωρινή διοίκηση τα ως άνω αντικείμενα που αποτελούν περιουσία του Συλλόγου μας και είναι άκρως απαραίτητα για τη λειτουργία του, αφού βεβαίως θεωρούμε ανεπίτρεπτο να χρειαστεί να καταφύγουμε στη δικαιοσύνη ακόμα και για τα αυτονόητα!

 

Ο Πρόεδρος                         Η Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Κάβουρας            Μαρία Φιλιπποπούλου

Scroll To Top