Τελευταία Νέα
Home / Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Αίτηση Εγγραφής Μέλους

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 ΣΣΙΛΤΕ-χρωμα-22

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ λειτουργεί επί 52 χρόνια συνεχώς (από το 1965)  και είναι το μοναδικό μέλος της Ομοσπονδίας Συνταξιουχικών Τραπεζικών – ΟΣΤΟΕ από το χώρο της Ιονικής.

 

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι ο Σύλλογός μας έχει συμβληθεί με τα Πολυϊατρεία του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank και η εγγραφή στο Σύλλογο Συνταξιούχων Ιονικής αυτοδικαίως σας δίνει το δικαίωμα χρήσης των υπηρεσιών του Πολυϊατρείου μετά από αίτησή σας.

 

Εντός του μηνός Σεπτεμβρίου 2017 θα ξεκινήσουν οι επαφές με τον Αρμόδιο Εντεταλμένο Γενικό Διευθυντή για τη ρύθμιση των οφειλών των στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων και καρτών των Συνταξιούχων και Εργαζόμενων συναδέλφων.

 

Ο Σύλλογός μας τέλος προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση του Νόμου 4387/2016 που μείωσε τις Συντάξεις μαζί με τις Ομοσπονδίες ΟΣΤΟΕ και ΟΤΟΕ, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 συζητείται η αγωγή κατά του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, για την εξευτελιστική Επικουρική Σύνταξη των 50 ευρώ.

 

Για τους παραπάνω λόγους, σας επισυνάπτουμε ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, την οποία μπορείτε να μας προσκομίσετε στα γραφεία του Συλλόγου ή να μας την αποστείλετε με τους παρακάτω τρόπους:

 

Α. Ταχυδρομικά: Προς τον Σύλλογο Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας
Πανεπιστημίου 38, Τ.Κ. 106 79 ΑΘΗΝΑ

Β. Στο FAX του Συλλόγου: 210 361 4287

Γ. Στο e mail του Συλλόγου: info@syntaxilte.gr

 

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα σας αποσταλεί η Κάρτα Μέλους του Συλλόγου.

 

Συνάδελφοι,

Ενημερώνεσθε για όλα τα θέματα της Κύριας-Επικουρικής Σύνταξης και κλάδου Υγείας του Συλλόγου μας, από την εφημερίδα μας «Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ», την ιστοσελίδα μας «www.syntaxilte.gr», τα τηλέφωνα του ΣΣΙΛΤΕ και την ομάδα FACEBOOK: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ. του ΣΣΙΛΤΕ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΟΛΛΑΤΟΣ                              ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΑΔΕΛΗ

 Ανοίξτε το αρχείο εδώ :ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΜΕΛΟΥΣ

ΣΣΙΛΤΕ-χρωμα-22

Scroll To Top