Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Ευχές από τον Μητροπολίτη Αχαΐας Αθανάσιο, τέκνο του αείμνηστου συναδέλφου Κωνσταντίνου Χατζόπουλου και της Μαργαρίτας Χατζοπούλου

Ευχές από τον Μητροπολίτη Αχαΐας Αθανάσιο, τέκνο του αείμνηστου συναδέλφου Κωνσταντίνου Χατζόπουλου και της Μαργαρίτας Χατζοπούλου

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017! ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018! 

Η ανάγκη ελπίδας στη ζωή μας είναι διαχρονική και επιτακτική. Χίλιοι παράγοντες, όμως, προσπαθούν να σβήσουν τη φλόγα της.

 %ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb

Το ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ της Βηθλεέμ με τη Χάρη Του ακατάπαυστα βοηθάει τους πιστούς χριστιανούς- ιδίως εκείνους που αντιμετωπίζουν ακραίες                καταστάσεις-  να κρατούν κεράκι ελπίδας αναμμένο, για να φωτίζει το δρόμο τους. Κυρίως όμως βοηθάει να προσευχόμαστε με άσβηστη ελπίδα η σκέψη και η καρδιά όλων μας να μη βυθιστεί στο σκοτάδι της απελπισίας, δηλαδή στην ήττα της ζωής.

Τα Χριστούγεννα 2017 ανανεώνουν την ελπίδα ότι ο ζωντανός Κύριος της αγάπης, του ελέους και της συγγνώμης δεν παύει να φωτίζει σε κάθε τόπο   ανθρώπους ικανούς και χαριτωμένους να ζουν αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους τους και να εργάζονται με τιμιότητα και θάρρος για την ειρήνη και την δικαιοσύνη.

Ωσαννά! Ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου!

+Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΡΩΤΟΠΡ. ΔΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ανοίξτε εδώ το αρχείο pdf από την Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες  

Scroll To Top