Τελευταία Νέα
Home / Παροχές σε θέματα υγείας / Η συνεργασία του Συλλόγου με την: ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η συνεργασία του Συλλόγου με την: ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ                                                                                                          27

Γοργοποτάμου 16
301 00 Αγρίνιο

Τηλέφωνα: 26410 52084
Fax: 26410 47221 http://www.
ippokrateio.gr

 

Συνεργασία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ  με το Σύλλογο Συνταξιούχων Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας

H ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με το Σύλλογο Συνταξιούχων της Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας για την παροχή πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε ειδικές τιμές προς τα μέλη του και τα προστατευόμενα μέλη αυτών που καλύπτονται από το ομαδικό Ασφαλιστήριο της ΑΧΑ, μόνο με την επίδειξη του βιβλιαρίου Ασθένειας τους.

Οι προνομιακές παροχές αφορούν κυρίως τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και τη νοσοκομειακή περίθαλψη.  Συγκεκριμένα, στους συνταξιούχους της Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας προσφέρονται:

  • απορρόφηση  του ποσοστού συμμετοχής τους στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης της ΑΧΑ για νοσηλεία συμπεριλαμβανομένων και των ιατρικών αμοιβών.
  • απορρόφηση του 5% από τη συμμετοχή τους για τις διαγνωστικές εξετάσεις, εφόσον προσκομίσουν το αντίστοιχο ηλεκτρονικό παραπεμπτικό. Aυτό σημαίνει ότι θα πληρώνουν συμμετοχή 10% έναντι 15% που ισχύει για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ                                       

Γυναικολογικό – Μαιευτικό

Παθολογικό

Χειρουργικό

Καρδιολογικό

Ορθοπεδικό

Οφθαλμολογικό

Ουρολογικό

Μονάδα Εντατικής  Θεραπείας

Ακτινοδιαγνωστικό

Μικροβιολογικό

Εξωτερικά Ιατρεία

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: ΑΛΕΞΙΟΣ ΣΙΑΜΟΣ 6974 719739

                        ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΝΟΜΙΤΗΣ 6936 005505 

logo

Scroll To Top