Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / «Κούρεμα» έως και 90% σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες προχωρούν οι Τράπεζες

«Κούρεμα» έως και 90% σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες προχωρούν οι Τράπεζες

trapezes-500Σε «κούρεμα» των χρεών από πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια που θεωρούν αδύνατον να εισπράξουν στο σύνολό τους, προχωρούν οι Τράπεζες.

Πρόκειται για «κόκκινα» δάνεια που δεν εξυπηρετούνται για πολλούς μήνες ή και χρόνια και που αγγίζουν τα 2 δισ. ευρώ. Οι Τράπεζες  προσφέρουν στους δανειολήπτες αυτά τα δάνεια σε πολύ χαμηλές τιμές, με περικοπή της οφειλής ακόμη και σε ποσοστό 90%.

Ήδη οι Τράπεζες Εθνική, Alpha Bank και Eurobank έστειλαν 300.000  σημειώματα σε δανειολήπτες πελάτες τους για να διευθετήσουν τα οφειλόμενα με αυτή την ευνοϊκή ρύθμιση, πριν τα αγοράσουν τα funds.

Η Alpha Bank και οι υπόλοιπες συστημικές Τράπεζες έστειλαν εκατοντάδες παρόμοιες συστημένες επιστολές σε συνταξιούχους μας -δανειολήπτες με πρόσκληση για πληρωμή έως και 10% των οφειλών τους. Οι συνάδελφοι που εμπίπτουν στην παραπάνω περίπτωση να παραλαμβάνουν τα συστημένα που τους έρχονται και σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του υπολοίπου 10% να ζητούν δόσεις αποπληρωμής που θα καθοριστούν από την Τράπεζα.

%ce%b5%ce%be%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bf%cf%86%ce%b5

Scroll To Top