Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%b15

Ο Σύλλογός μας μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική και Δυτική Αττική, που είχαν σαν συνέπεια τους θανάτους δεκάδων συνανθρώπων μας και την καταστροφή εκατοντάδων περιουσιών, επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους συνταξιούχους της Ιονικής που διαμένουν στις πληγείσες περιοχές.

Όλοι οι συνάδελφοί μας είναι καλά στην υγεία τους καθώς και οι δικοί τους άνθρωποι. Δυστυχώς από τα σπίτια των συναδέλφων, 2 σπίτια έχουν υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές, ενώ άλλα 3 σπίτια έχουν υποστεί μικρότερες ζημιές.
Όσοι άλλοι συνάδελφοι έχουν εξοχικό στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής και έχουν υποστεί ζημιές να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο τηλ. 210 3615765.
Ο ΣΣΙΛΤΕ και οι συνάδελφοι θα σταθούν αρωγοί με κάθε μέσον στους πληγέντες συναδέλφους μας και ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί στη χώρα μας παρόμοια Εθνική Τραγωδία από τις φωτιές.

Για το Δ.Σ. του 
Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας Ελλάδος
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Κολλάτος Αθηνά Καραδελή

Scroll To Top