Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΤΕΑΕΠ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΤΕΑΕΠ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΤΕΑΕΠ

%ce%b5%cf%86%ce%ba%ce%b1

-Την παραίτηση του διοικητή του ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) ζήτησε ο Πετρόπουλος

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, ζήτησε σήμερα από τον Διοικητή του ΕΦΚΑ, Αθανάσιο Μπακαλέξη να υποβάλει την παραίτηση του, αφού τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του,.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, μετά τη ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου επιλύθηκαν θεμελιώδη προβλήματα, κρίθηκε επείγουσα η δημιουργία των προϋποθέσεων για ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία της κοινωνικής ασφάλισης και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, με ταχύτατη αναβάθμιση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των μηχανογραφικών εφαρμογών που θα βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης και λειτουργίας του ΕΦΚΑ.%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%b1%ce%b5%cf%80

                                                       – Παραιτήθηκε και ο διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ

Δεκτή έκανε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος την παραίτηση που υπέβαλε ο διοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) Αθανάσιος Καποτάς. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ευχαριστεί τον κ. Καποτά για το έργο που επιτέλεσε ως διοικητής του ΕΤΕΑΕΠ. Ο κ. Καποτάς παραιτήθηκε προκειμένου να πολιτευθεί.

Scroll To Top