Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Πιστώθηκαν τα επιδόματα του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ από τον e-ΕΦΚΑ

Πιστώθηκαν τα επιδόματα του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ από τον e-ΕΦΚΑ

Με πρόσφατο δημοσίευμά μας (πατήστε εδώ), σας είχαμε ενημερώσει ότι τα επιδόματα του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ (επίδομα συμπαραστάσεως ετέρου προσώπου, εξωιδρυματικό επίδομα, εκκρεμή από το ΤΑΥΤΕΚΩ επιδόματα κηδείας), θα πιστώνονταν με μικρή καθυστέρηση λόγω τεχνικών δυσκολιών που αντιμετώπισαν τα τεχνικά συστήματα του e-ΕΦΚΑ, καθόσον τα επιδόματά μας εισήλθαν για πρώτη φορά σε αυτά.

Οι αρμόδιοι του e-ΕΦΚΑ μας είχαν ενημερώσει ότι δε συνέτρεχε λόγος ανησυχίας και ότι τα επιδόματα θα πιστώνονταν εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Πράγματι οι δικαιούχοι συνάδελφοί μας έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και μας έχουν ενημερώσει ότι τους πιστώθηκαν τα επιδόματα. Αν κάποιος δικαιούχος συναδέλφος δεν έχει πιστωθεί, τον παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.

Μάλιστα, οι αρμόδιοι μας έχουν διευκρινίσει ότι η καθυστέρηση αφορούσε μόνο αυτήν τη φορά και στο εξής θα πιστώνονται κανονικά.

Ο Σύλλογός μας έδρασε άμεσα όταν πληροφορήθηκε την καθυστέρηση από την αρχή του έτους της καταβολής των εν λόγω επιδομάτων και μετά από τις ενέργειές μας (πατήστε εδώ) και τις πιέσεις που ασκήσαμε προς τους αρμόδιους του e-ΕΦΚΑ, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος.

Υ.Γ. Οι δικαιούχοι συνάδελφοι του επιδόματος συμπαραστάσεως μπορούν, αν το επιθυμούν, να μας ενημερώσουν ότι λαμβάνουν αυτό το επίδομα, προκειμένου να τους ενημερώνουμε άμεσα προσωπικά, κάθε φορά που υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το εν λόγω επίδομα.

 

Scroll To Top