Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Πραγματοποιήθηκε το 36ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, ΟΣΤΟΕ

Πραγματοποιήθηκε το 36ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, ΟΣΤΟΕ

ΟΣΤΟΕ-λογκο4

Πραγματοποιήθηκε το 36ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, ΟΣΤΟΕ

Στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, το 36ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Τραπεζικών –ΟΣΤΟΕ. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε μέσα στις πιο δύσκολες για τους συνταξιούχους συνθήκες, μετά τις μνημονιακές και άλλες μειώσεις των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, την υπερφορολόγηση, την έλλειψη παροχής κρατικών υπηρεσιών υγείας, τους πλειστηριασμούς και …την αδυναμία κάλυψης των δανειακών τους υποχρεώσεων.
Στις Αρχαιρεσίες του Συνεδρίου που έγιναν στις 15 Νοεμβρίου, εξελέγησαν 13 Τακτικά Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΤΟΕ, 3 Τακτικά Μέλη της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και οι Αντιπρόσωποι για το Συνέδριο της Συνομοσπονδίας των Συνταξιούχων Α.Γ.Σ.Σ.Ε.
Το νέο Δ.Σ. της ΟΣΤΟΕ συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 και Πρόεδρος επανεξελέγη η συνάδελφος Κα Ελένη Κλητοράκη-Πούλια, από την Τράπεζα Ελλάδος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας –ΣΣΙΛΤΕ, συνάδελφος Γιώργος Κολλάτος, ο οποίος συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΤΟΕ, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα θέσει σαν πρώτο και επείγον θέμα, την συνδρομή της ΟΣΤΟΕ στο αίτημά μας, για ένταξη των συνταξιούχων μας-μελών ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, στο Επικουρικό Ταμείο – ΕΤΕΑΕΠ.

1

2

 

 

Scroll To Top