Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Στον ΕΟΠΥΥ μεταφέρονται στο εξής οι παροχές και υπηρεσίες του ταμείου μας ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ

Στον ΕΟΠΥΥ μεταφέρονται στο εξής οι παροχές και υπηρεσίες του ταμείου μας ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ

Μετά την ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια, το ταμείο υγείας μας ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ έχει υπαχθεί στον ΕΟΠΥΥ. Ωστόσο, πολλές από τις μείζονες λειτουργίες και παροχές του είχαν παραμείνει μέχρι σήμερα στην αρμοδιότητα του ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο και τις προϋποθέσεις και παροχές του ταμείου μας, που είναι ευνοϊκότερες από αυτές του ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, το ταμείο μας είχε κρατήσει στην αρμοδιότητά του τον τομέα ασφάλισης, μητρώου, παιδικών κατασκηνώσεων και παροχών σε χρήμα (έξοδα κηδείας, επίδομα συμπαράστασης, αποζημίωση ασθενείας).

Ωστόσο, το Δ.Σ. του ΕΦΚΑ με την 37/5.11.20 405 ΑΠΟΦΑΣΗ του, ουσιαστικά διακόπτει τη λειτουργία του ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ και μεταφέρει πλέον όλες τις παροχές και υπηρεσίες του ταμείου μας στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ.

Σας παραθέτουμε στη συνέχεια την απόφαση :

ΑΠΟΦΑΣΗ (πατήστε εδώ)

Μένει τώρα να αποσαφηνιστεί αν θα διατηρηθούν οι ίδιες προϋποθέσεις και παροχές του ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ για τους ασφαλισμένους συναδέλφους μας ή θα ισχύουν πλέον οι αντίστοιχες του ΕΟΠΥΥ.

Ο Σύλλογός μας παρακολουθεί το θέμα και μόλις γνωρίζει λεπτομέρειες για τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ στον ΕΟΠΥΥ, θα επανέλθει προς ενημέρωσή σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ                     ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ

Scroll To Top