Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η κύρια αίτηση για το διορισμό προσωρινής διοίκησης στο Σύλλογό μας – Η Πρόεδρος αποφάσισε την παράταση της θητείας της παρούσας προσωρινής διοίκησης μέχρι την έκδοση απόφασης  

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η κύρια αίτηση για το διορισμό προσωρινής διοίκησης στο Σύλλογό μας – Η Πρόεδρος αποφάσισε την παράταση της θητείας της παρούσας προσωρινής διοίκησης μέχρι την έκδοση απόφασης  

Συνάδελφοι,

Μετά το διορισμό της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου μας από 30/6 με προσωρινή διαταγή, χθες Δευτέρα 5/10/20 εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο η τακτική διαδικασία για το διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου μας εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς κο. Δημήτρη Βερβεσό και κα. Αγγελική Καίσαρη, οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις της προσωρινής διοίκησης για την παράταση της θητείας της.

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε την παράταση της θητείας της παρούσας, προσωρινής διοίκησης μέχρι την έκδοση της απόφασης.

 

Ο Πρόεδρος                    Η Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Κάβουρας        Μαρία Φιλιπποπούλου

Scroll To Top