Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Συγχαρητήρια για το πολιτιστικό περιοδικό ‘’διαδρομές’’

Συγχαρητήρια για το πολιτιστικό περιοδικό ‘’διαδρομές’’

%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%845

 

 

Συγχαρητήρια για το πολιτιστικό περιοδικό ‘’διαδρομές’’

-Δεκάδες συνάδελφοι, φορείς και Σύλλογοι, με τηλεφωνική επικοινωνία, επιστολές, fax, e mail, facebook,  υποδέχθηκαν με θερμά σχόλια, συγχαρητήρια και ευχές, τη νέα πολιτιστική έκδοση «διαδρομές» του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής.

-Το Δ.Σ. του ΣΣΙΛΤΕ σας ευχαριστεί θερμά και αναμένει και την δική σας συμμετοχή στα επόμενα τεύχη του περιοδικού ‘’διαδρομές’’.

 

 

Άννα Παρασκευοπούλου: Εύγε!!!! Υπέροχη έκδοση!!!!

Νινέττα Κωστοπούλου:  Καλή αρχή!!! Ωραία πρωτοβουλία του Συλλόγου μας!!! Χρειαζόταν ένα τέτοιο πολιτιστικό περιοδικό!!!

Βαρβάρα Θεοδωράτου: Συγχαρητήρια!! Καλοτάξιδο!!

Γεώργιος Παπαπαναγιώτου: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!

Γεώργιος Λαδάς:  Πολύ αξιόλογο !!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

Μαρία Αργυροπούλου: Πολύ ωραία δουλειά καλή αρχή και καλή συνέχεια!

Νίνα Μπούρλη: Καλοτάξιδο!! Να μαθαίνουμε έθιμα απ όλη την Ελλάδα !!!

Γιάννης Μαρκάκης: Συγχαρητήρια στο Σύλλογο για την ιδέα, στους συντελεστές (συναδέλφους και συναδέλφισσες) που έγραψαν και παρουσίασαν ζωντανά κείμενα και φώτο. Καλή επιτυχία, καλή συνέχεια, καλοτάξιδο !!!!

Λευτέρης Θεοδώρου: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ,ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ,ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ – ΙΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- . . .

Γιάννης Βέργος του Σταύρου: Καλορίζικο, καλοτάξιδο στα χρόνια του μέλλοντος… Εκεί θα αποτυπωθούν όλα τα ευγενικά συναισθήματα των συναδέλφων της ΙΟΝΙΚΗΣ τράπεζας, η πνευματική αξία τους, η ποιότητα του χαρακτήρα τους ο πολιτισμός τους…. Τα ανεκτίμητα κειμήλια από όσα έχουν σωθεί της Τράπεζας μας. Θα αποτελεί συνεχές μνημόσυνο μνήμης της αρετής, του ήθους της αξιοσύνης των συναδέλφων που έφυγαν και αυτών που έμειναν… Θα είναι η καμπάνα που θα χτυπάει λυπητερά, αδιάκοπα αιώνιο μνημόσυνο να κάνει στην άδικη, άσκοπη θυσία της ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Δημήτρης Κουκουζής: Συνάδελφοι,  συγχαρητήρια για τις εξαίρετες  ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ!  Να είναι καλορίζικες και μακροχρόνιες!

Ελένη Κεφαλιανού:   Συγχαρητήρια στο καλαίσθητο πρώτο σας τεύχος, για την όμορφη και σωστά επιμελημένη έκδοση.

Παναγιώτης Σταθόπουλος: Το κυκλοφορήσατε. Το πήραμε. Το διαβάσαμε. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε καλοτάξιδο. Σας συγχαίρουμε. Ελπίζουμε μακροβιότητα .Εδώ ερχόμαστε και εμείς που οφείλουμε να το στηρίξουμε στέλνοντας σας υλικό για να το κρατήσετε σε επίπεδο ανάλογο των προσδοκιών μας. Και μακριά από πολιτικά χρώματα και ιδεολογίες ανούσιες και αχρείαστες.

Δημήτρης Κάστορας: Αξιέπαινη προσπάθεια, αξιολογότατο αποτέλεσμα!! Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές!!!

Δώρα Παινέζη:  Πολύ όμορφο περιοδικό !!! Συγχαρητήρια !!!

 

Μιχάλης Γιαννικόπουλος:  Συγχαρητήρια θερμά για την έκδοση του πρώτου τεύχους «διαδρομές» πολιτιστικές. Πρόκειται, πράγματι για μια ωραία απόφαση-ενέργεια του Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων μας, για την έκδοση του τεύχους (πρώτου). Είναι τόσο καλαίσθητη και εμφανίσιμη εξωτερικά. Αλλά το περιεχόμενο της πολύ αξιόλογο πνευματικά και ψυχικά. Φωτογραφίες και γραφήματα που σε γυρίζουν πολύ πίσω με ιδιαίτερη συγκίνηση.

Αυτά που γράφουν και παρουσιάζουν οι συνάδελφοι συνταξιούχοι, που κοπιάσανε και δώσανε ότι καλύτερο μπορούσαν να προσφέρουν, τους αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια θερμά. Εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ και εύχομαι να ‘ναι πάντα γεροί.

Μ’ αυτό μου το σημείωμα, θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργη Κολλάτο, το Δ.Σ. και την Συντακτική Επιτροπή καθώς και τους συναδέλφους συνταξιούχους που παρουσιάσανε το πρώτο τεύχος αυτής της έκδοσης.

Να ‘στε όλοι καλά, Φιλικά,  Μιχάλης Κ. Γιαννικόπουλος, Συνταξιούχος συνάδελφος ΙΛΤΕ

Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην Εθνοκάρτας

Με μεγάλη μας χαρά αναδημοσιεύουμε το 1ο τεύχος του Πολιτιστικού Περιοδικού «Διαδρομές» που εξέδωσε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας.

Περιέχει αφηγήσεις, ιστορικά και λαογραφικά κείμενα, ποίηση, λογοτεχνία και μοναδικά έργα τέχνης, τα οποία δημιούργησαν συνταξιούχοι Συνάδελφοι, μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ.

Πρόκειται για εξαιρετική προσπάθεια την οποία χαιρετίζουμε, εκφράζοντας τα θερμά μας συγχαρητήρια, τόσο στους συνταξιούχους Συναδέλφους που συμμετέχουν με τα έργα τους, όσο και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ για την υλοποίηση αυτού του θαυμάσιου εγχειρήματος.

Το Δ.Σ.

 

Scroll To Top