Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Αθήνα, 31-7-2018

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

ΤΗΣ 5ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 π.μ.

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 2 ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ 26 – ΑΘΗΝΑ

 

Συνάδελφοι/σες,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καλεί όλα τα μέλη του (παλαιά και νέα) που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, να λάβουν μέρος στην εκλογο-καταστατική Συνέλευση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ της 5ης Αυγούστου 2018, ώρα 10:00 π.μ. στην ως άνω διεύθυνση, ώστε:

  • Να Διατρανώσουμε το αγωνιστικό μας παρόν στην Συνέλευση.

  • Να αποτρέψουμε τα σχέδια της Διοίκησης του Ταμείου (που είναι η προσωρινή Διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ εν προκειμένω) και που επιδιώκει πάλι μέσω της καταστατικής Συνέλευσης να τροποποιήσει το ήδη εφαρμοζόμενο καταστατικό (1991) του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που ισχύει βάσει της τελεσίδικης απόφασης 2724/2018 του Εφετείου Αθηνών και σύμφωνα με το άρθρο 11, συγκάλεσε ταυτόχρονα έκτακτη εκλογο-καταστατική Συνέλευση.

Συνάδελφοι/σες,

Δυστυχώς η Διοίκηση του Ταμείου με τις ίδιες της μεθοδεύσεις που χρησιμοποίησε και το 2015 (Γ.Σ. 1-3-2015) επιχειρεί ξανά να δημιουργήσει σύγχυση στα μέλη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ Ενεργά και Συνταξιούχα. Δηλαδή μέσω της εκλογικής Συνέλευσης προσπαθεί να πετύχει το σκοπό της, δηλαδή να πάρει την έγκριση της Συνέλευσης για τις τροποποιήσεις όλων των άρθρων (1 έως 35) του ισχύοντος Καταστατικού του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και στη συνέχεια ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ να τα θέσει για έγκρισή των.

Το άρθρο 12 του Καταστατικού του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ορίζει: «ΑΠΑΡΤΙΑ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ» παράγραφος 2 «Προκειμένου περί διαλύσεως του Ταμείου ή περί τροποποιήσεως του Καταστατικού αυτού απαιτείται, η παρουσία του μισού τουλάχιστον των μελών του Λεκανοπεδίου Αττικής και η πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων».

Συνάδελφοι/σες,

Η εκτίμησή μας είναι ότι δεν θα συγκεντρωθεί αυτή η απαιτούμενη απαρτία της καταστατικής Συνέλευσης και οι όποιες αντικαταστατικές χωρίς νόμιμη βάση διαδικασίες και αποφάσεις ληφθούν, ο Σύλλογός μας θα τις προσβάλλει μέσω των ένδικων μέσων.

Συνάδελφοι/σες

Αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι από αυτή την έκτακτη εκλογική και καταστατική Συνέλευση, δεν έλαβαν πρόσκληση -2.830- Συνταξιούχοι-Βοηθ/χοι από την Διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, για να μην λάβουν μέρος στις εργασίες των Συνελεύσεων.

Αυτή η ενέργειά τους είναι παράνομη και αντικαταστατική και θα αντιμετωπιστεί από τον Σύλλογό μας μέσω της δικαστικής οδού.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν.Γραμματέας

                                                                                                                                                                                                      Ιωάννης Βέργος                Ιωάννης Σμυρναίος

 

Scroll To Top