Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (ΣΣΙΛΤΕ)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (ΣΣΙΛΤΕ)

ΣΣΙΛΤΕ-χρωμα-22Αυτή τη φορά ο στόχος ήταν η Γ. Γραμματέας του Συλλόγου μας, κα Αθηνά Καραδελή. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιείται. Η ανακοίνωση της Ιονικής Ενότητας στοχεύει ώστε να δημιουργήσει εντύπωση ότι πρόκειται για δήθεν κακουργηματικής φύσεως πράξεις, ενώ ήδη από τον πρωτόδικο βαθμό έχουν κριθεί ως πλημμεληματικές και μάλιστα έχει ασκηθεί έφεση για την πλήρη αθώωση και βρισκόμαστε σε αναμονή της διαδικασίας με τον απαιτούμενο σεβασμό. Η Ιονική Ενότητα στην (πλήρη κατά τα λοιπά!) ενημέρωσή της σκοπίμως αποκρύπτει την πληροφορία αυτή και επίτηδες αφήνει να εννοηθεί η δήθεν κακουργηματική φύση, η οποία φυσικά δεν υφίσταται (τουλάχιστον για την κα Καραδελή και άλλους τέσσερις). Τονίζουμε και εφιστούμε την προσοχή στο αυτονόητο, ότι δηλαδή μέχρι την τελεσίδικη και αμετάκλητη δικαστική κρίση, κανένας δεν δικαιούται να αποκρύπτει ή να παρερμηνεύει ή να βγάζει ελλιπείς ανακοινώσεις με στόχο την σπίλωση ονομάτων. Αυτό επιβάλλει το δικανικό μας σύστημα, η ηθική και η λογική.

Scroll To Top