Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Την Παρασκευή 14.1.22 συζητήθηκε στο ΣτΕ με τη διαδικασία της πιλοτικής δίκης η διεκδίκησή μας για το συνυπολογισμό ως συντάξιμων αποδοχών των πάσης φύσεως αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβάλει εισφορές οι παλαιοί συνταξιούχοι

Την Παρασκευή 14.1.22 συζητήθηκε στο ΣτΕ με τη διαδικασία της πιλοτικής δίκης η διεκδίκησή μας για το συνυπολογισμό ως συντάξιμων αποδοχών των πάσης φύσεως αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβάλει εισφορές οι παλαιοί συνταξιούχοι

Συνάδελφοι,

Την περασμένη εβδομάδα (βλ. εδώ) σας είχαμε ενημερώσει ότι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου επρόκειτο να συζητηθεί ενώπιον μας Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας η πρότυπη πιλοτική δίκη για τη διεκδίκηση του συνυπολογισμού ως συντάξιμων αποδοχών των πάσης φύσεως αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβάλει εισφορές οι παλαιοί συνταξιούχοι.

Πρόκειται βεβαίως για την πρόσφατη ομαδική αγωγή που έχουμε κινήσει σε συνεργασία με το νομικό γραφείο του δρ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ο νομικός μας συνεργάτης δρ. Παπακωνσταντίνου μας απέστειλε σχετικά το κάτωθι ενημερωτικό σημείωμα :

 —————————————————————–

ΠΡΟΣ: -ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

-ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΥΠΟΨΗ: Προέδρου κ. Σ. Φιλιππόπουλου

ΘΕΜΑ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Αξιότιμοι κύριοι.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη σημερινή (14.01.2022) δικάσιμο συζητήθηκε ενώπιον της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας με τη διαδικασία της πιλοτικής δίκης η υπόθεση του επανυπολογισμού των συντάξεων. Κατά τη συζήτηση της υποθέσεως εκπροσωπήσαμε το σύνολο των μελών των Συλλόγων σας που συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές και μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε τα νομικά επιχειρήματα που προβάλλουμε με αυτές. Αναμένεται εντός των προσεχών μηνών η έκδοση της αποφάσεως, για την οποία μπορούμε να εκφράσουμε τη συγκρατημένη αισιοδοξία μας.

Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2022

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 —————————————————————–

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα βγει η απόφαση. Εμείς παραμένουμε αισιόδοξοι και όταν βεβαίως υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος θα τις μάθετε άμεσα και υπεύθυνα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.

Scroll To Top