Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Την Τετάρτη 24 & την Παρασκευή 26 Μαρτίου η καταβολή των κύριων συντάξεων – 1 Απριλίου η επικουρική μας σύνταξη – Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για την προκαταβολή σύνταξης των 384 ευρώ

Την Τετάρτη 24 & την Παρασκευή 26 Μαρτίου η καταβολή των κύριων συντάξεων – 1 Απριλίου η επικουρική μας σύνταξη – Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για την προκαταβολή σύνταξης των 384 ευρώ

Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις Απριλίου στους συνταξιούχους συναδέλφους των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου στους συνταξιούχους συναδέλφους των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6,8.

Η Επικουρική Σύνταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ θα πιστωθεί την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021.

 

Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για την προκαταβολή σύνταξης των 384 ευρώ

Άνοιξε η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ στην οποία δεκάδες χιλιάδες εν αναμονή συνταξιούχοι θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι 31 Μαρτίου, εν είδει υπεύθυνης δήλωσης, ώστε να λάβουν την έναντι της σύνταξής τους προκαταβολή, η οποία θα κυμαίνεται από 360 έως 384 ευρώ το μήνα, καθώς και τα αναδρομικά από όταν κατέθεσαν το αίτημα συνταξιοδότησής τους. Βάσει των ανακοινώσεων της Κυβέρνησης, η προκαταβολή θα δοθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Δικαίωμα να λάβουν αυτήν την προκαταβολή έχουν όσοι έχουν καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης και δεν τους έχει εκδοθεί απόφαση συνταξιοδότησης, αλλά δεν έχουν λάβει ούτε προσωρινή σύνταξη, ενώ δε λαμβάνουν άλλο μισθό ή άλλη σύνταξη.

Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, το ταμείο μας (e-ΕΦΚΑ – ΤΑΠΙΛΤ) εκδίδει σχεδόν στο σύνολο των περιπτώσεων προσωρινή σύνταξη εντός τριμήνου από την κατάθεση του αιτήματος συνταξιοδότησης.

 

Scroll To Top