Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Το Costa Navarino αγόρασε το Hilton

Το Costa Navarino αγόρασε το Hilton

%cf%87%ce%b9%ce%bb%cf%84%ce%bf%ce%bdΣτα χέρια της ΤΕΜΕΣ του Ομίλου Κωνσταντακόπουλου, ιδιοκτήτη του Costa Navarino (Πύλος Μεσσηνίας), περνά ο έλεγχος του Hilton, καθώς ο τουρκικός όμιλος Dogus, του Φερίτ Σαχένκ, αποχωρεί από το σχήμα.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΤΕΜΕΣ, υπεγράφη συμφωνία για αύξηση της συμμετοχής της στο 51% και συνεπώς την απόκτηση του ελέγχου της εταιρείας Ιονική Ξενοδοχεία καί Επιχειρήσεις ΑΕ, ιδιοκτήτριας του Hilton Αθηνών. Το 49% απέκτησε εταιρεία συνδεδεμένη με τον Όμιλο Olayan, μέτοχο της ΤΕΜΕΣ. Πρόκειται για το ποσοστό που κατείχε έως πρότινος η D Hospitality B.V., θυγατρική του τουρκικού Ομίλου Dogus. Ο τουρκικός όμιλος συμμετέχει και στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Η φημολογία θέλει εν συνεχεία να ρευστοποιεί και αυτή την επένδυσή του και να αναλαμβάνει και εκεί η Olayan (μέτοχος της ΤΕΜΕΣ), που πήρε τώρα και τοHilton. Η ΤΕΜΕΣ σχεδιάζει επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του Hilton Athens. Οι εργασίες ανακατασκευής του αναμένεται να διαρκέσουν δύο χρόνια, με το πρόγραμμα να να ολοκληρώνεται το 2021. Το ξενοδοχείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του καθ” όλη τη διάρκεια των εργασιών. Τα παρόντα 506 δωμάτια θα μετατραπούν σε 126 πολυτελείς κατοικίες και 239 δωμάτια υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, θα υπάρχουν ιδιωτικά clubs με εστιατόρια διακεκριμένων brands καθώς και club υγείας.
Υ.Γ. Οι συνάδελφοι της ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ θυμούνται με αγάπη την επί σειρά ετών δωρεάν φιλοξενία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και το μοίρασμα των δώρων στα παιδιά μας από τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΙΛΤΕ, στις πολυτελείς αίθουσες του Ηilton-θυγατρική της ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Scroll To Top