Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΑΣ

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΑΣ

areiospagos-       Εκφωνήθηκε στις 20/9/2019, πινάκιο 22, Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, η αναίρεση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ κατά των αποφάσεων του Πρωτοδικείου και Εφετείου που είχαν επιδικάσει υπέρ των 4.500 συνταξιούχων του Επικουρικού Ταμείου αναδρομικά από το 2015 έως το 2018.

-       Οι δικηγόροι του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ ζήτησαν και έλαβαν αναβολή για της 2/10/2020 με το αιτιολογικό ότι ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank άσκησε δεύτερη αυτοτελή αναίρεση και πρέπει να συνεκδικαστούν.

-       Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας ευχαριστεί όλα τα μέλη του, που παρέστησαν και έκαναν παρέμβαση στην έδρα για την διεκδίκηση των αναδρομικών.

-       Αντίθετα κανένα φυσικό πρόσωπο διάδικος , μέλος της «λεγόμενης Ιονικής Ενότητας», δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα του Αρείου Πάγου, παρά μόνο παραστάθηκε το σωματείο «Ιονική Ενότητα» ως νομικό πρόσωπο , χωρίς καμία φυσική παρουσία.

 

Συνάδελφοι,

Παρά την αναβολή ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ θα συνεχίσει και θα πετύχει μαζί με την ΟΣΤΟΕ και τους άλλους Συλλόγους Συνταξιούχων μελών ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ την καταβολή των αναδρομικών στους 4.500 συνταξιούχους μας που λαμβάνουν επικουρική σύνταξη 47,5 € το μήνα.

 Επίσης συνεχίζουμε και  εντατικοποιούμε τις προσπάθειες ένταξης της επικουρικής μας σύνταξης στο ΕΤΕΑΕΠ.

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΣΙΛΤΕ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Scroll To Top