Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΣΙΛΤΕ ΛΟΓΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2020

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, στη συνεδρίαση της 19 Ιουνίου 2020 αποφάσισε τη σύγκλιση της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί με τα εξής θέματα:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Διοικητικός Απολογισμός 2017-2020.
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  4. Οικονομικός Απολογισμός 2017-2020, Προϋπολογισμός 2020-2023.
  5. Καθορισμός ημερομηνίας για τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την ΟΣΤΟΕ.
  6. Εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου 2020 ημέρα Πέμπτη στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» Πανεπιστημίου 52, Αθήνα και ώρα 10:00 π.μ.

Για την απαρτία της Γ.Σ., απαιτείται η παρουσία του 1/2 τουλάχιστον των μελών του Συλλόγου που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής και είναι ταμειακώς εντάξει. Όπως προαναφέρθηκε, ως ώρα προσέλευσης ορίζεται η 10η π.μ., ώστε -με βάση το Άρθρο 20 του Καταστατικού του Συλλόγου- αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την ως άνω ώρα, η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει μετά την παρέλευση μιας ώρας, δηλαδή στις 11:00 π.μ. ανεξαρτήτως αριθμού -οικονομικά τακτοποιημένων- παρόντων μελών.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας του ιού COVID-19 και προέχοντος με αίσθημα ευθύνης περί προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας η σύγκληση της Γ.Σ. θα λάβει χώρα τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας και εν γένει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις, χρήση μάσκας, αντισηπτικών κλπ) και τη νομοθεσία, με γνώμονα την υγεία όλων η οποία φυσικά προέχει. Θα εκδοθεί ειδικό εγχειρίδιο φυλλάδιο για την παρουσία μας στην αίθουσα.

Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ – Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΣΙΛΤΕ

Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Κολλάτος                     Ανδρέας Μπάφης

ΣΣΙΛΤΕ-χρωμα-22

Scroll To Top