Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

ΣΣΙΛΤΕ-χρωμα-22

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Αθήνα 30/06/2020

Η ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ  ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΣΙΛΤΕ… «ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠΟΛΙΔΟΣ 8»

Συνάδελφοι,

Η επί μία επταετία αλαλάζουσα έξαλλη και εξουσιομανής αντιπολίτευση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΛΤΕ, η λεγόμενη «ΙΟΝΙΚΗ –ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», η οποία θέλει τα πάντα δικά της, έκανε και πάλι το θαύμα της.

Έστειλε σήμερα εννέα (9) μέλη της για οκτώ (8) λεπτά (11,10 π.μ. έως 11,18 π.μ.) στον διάδρομο των γραφείων του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ και αφού δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν να τους δούμε, απεχώρησαν, κατέβηκαν στη νέα πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου και αφού έκαναν το Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, κατέληξαν στην γνωστή οδό Ευπόλιδος 8.

Εκεί ο ηγέτης της παράταξης, τους συγκρότησε σε σώμα (όχι στα γραφεία του ΣΣΙΛΤΕ αλλά στα γραφεία της παράταξης), ως προσωρινή διοίκηση του ΣΣΙΛΤΕ μέχρι να γίνουν εκλογές αφού έληξε η θητεία του Συλλόγου και λόγω κορωνοϊού και αναστολής λειτουργίας των Συλλόγων μέχρι τέλος Ιουνίου, δεν ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες.

Το γεγονός ότι αύριο η δικαιοσύνη εξετάζει ανάκληση και μεταρρύθμιση προσωρινής απόφασης και θα  δώσει οριστική λύση στο θέμα, τους άφησε αδιάφορους και ψευτοσυγκροτήθηκαν σήμερα μονοπαραταξιακά, σε Μεγάλους Περιπάτους της Αθήνας και εις Ευπολίδους Οδούς.

Η ψευτοσυγκρότηση Δ.Σ. δεν έχει ούτε νόμιμη, ούτε ηθική βάση, απλώς διαιωνίζει το πολύ της θλίψεως της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Την λύση πέρα από την δικαιοσύνη, θα την δώσουν οι 2.500 συνταξιούχοι της Ιονικής με την ψήφο τους στο αμέσως επόμενο διάστημα και εμείς τους έχουμε εμπιστοσύνη.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ – Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Scroll To Top