Τελευταία Νέα
Home / Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 1.2

Διοικητικό Συμβούλιο 

Πρόεδρος: Γεώργιος Κολλάτος
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Βέργος
Γενικός Γραμματέας: Ανδρέας Μπάφης
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Ξανθίππη Γκλαβοπούλου-Κρικέλλη
Ταμίας: Ηλίας Προκόπης
Μέλη: Μαρία Φιλιπποπούλου, Ιωάννης Χρυσικός, Νικόλαος Κάβουρας, Ιωάννης Βέργος του Σταύρου

 

 

Μήνυμα του Προέδρου

Συνάδελφοι, στην παρατεταμένη περίοδο της κρίσης που έχει σαν αποτέλεσμα την απαράδεκτη υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου, των συντάξεων μας, της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης και την αυξημένη υποχρέωση σε δανειακές οφειλές και φόρους, οι συνάδελφοι και ο Σύλλογος χρειάζονται ο ένας τον άλλο.

Φιλοδοξούμε και οφείλουμε όλοι μαζί, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι 3.000 συνταξιούχοι της Ιονικής, να συμπορευτούμε σε μια ενωτική προσπάθεια, με προοπτική και ελπίδα, στη νέα μας θητεία 2017-2020.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του ΣΣΙΛΤΕ

Ο Πρόεδρος- Γιώργος Κολλάτος

FullSizeRender (1)

Η ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ -Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής Λαικής Τράπεζας Ελλάδος ιδρύθηκε από συνταξιούχους της ΙΛΤΕ το έτος 1965. -Σύμφωνα με το αρχικό Καταστατικό του 1965 σκοπός του Συλλόγου είναι: 1.Η προστασία και η προαγωγή των οικονομικών συμφερόντων και η αλληλοβοήθεια των μελών αυτού. 2.Η διαφύλαξη και βελτίωση των ασφαλιστικών παροχών του ΤΑΠΙΛΤ που προβλέπονται στο Καταστατικό του, σε περίπτωση υπαγωγής του στον ΕΝΙΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ των Τραπεζών ή στο ΙΚΑ . 3.Η συμπαράστασις προς τα αναξιοπαθούντα και χρήζοντα βοηθείας μέλη του. 4.Η ανάπτυξις των κοινωνικών σχέσεων και η ψυχαγωγία των μελών του. -Τροποποίηση ορισμένων άρθρων του Καταστατικού έγινε το 2002. -Ο Σύλλογος συμμετείχε αυτοδικαίως  στο Δ.Σ.του ΤΑΠΙΛΤ και στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  των Τραπεζικών Συλλόγων  ( ΟΣΤΟΕ ) -Το ΤΑΠΙΛΤ ( Ασφαλιστικός Φορέας των εργαζομένων στην Ιονική Τράπεζα ), ιδρύθηκε το 1961 και έπαυσε τη λειτουργία του το 2007 και η ασφάλιση των προερχομένων από την Ιονική εντάχθηκε στο ΙΚΑ. -Η ΟΣΤΟΕ η Ομοσπονδία των Συνταξιούχων Τραπεζικών  ιδρύθηκε  το 1963. -Το 1978 ο ΣΣΙΛΤΕ αγόρασε το γραφείο στην Πανεπιστημίου 44 όπου στεγάζεται η ιατρός του Συλλόγου και το 1983 γραφείο στην Πανεπιστημίου 38, Αθήνα, όπου  και εδρεύει μέχρι σήμερα ο Σύλλογος. -Το 1999 έγινε εξαγορά της ΙΟΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ από την ALPHA BANK. -Διατελέσαντες Πρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΛΤΕ: - 1965 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - 1969 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΛΕΣΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - 1972 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΗΛΙΑΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - 1975 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΟΪΝΑΣ Κ. - 1976 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΙΒΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - 1977 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΩΤΑ - 1999 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΟΤΖΑΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΜΗΛΑΣ ΦΩΤΗΣ - 2001 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΒΕΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- 2004 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΣΜΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΒΕΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - 2007 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΒΕΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - 2014 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2014: -ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜ: ΚΑΡΑΔΕΛΗ ΑΘΗΝΑ - 2017 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜ: ΚΑΡΑΔΕΛΗ ΑΘΗΝΑ- 2020: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΦΗΣ

Scroll To Top