Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Δυνατότητα εκτύπωσης εκκαθαριστικών σημειωμάτων συντάξεων από Απρίλιο έως Ιούλιο 2021 και για τους περίπου 500 συνταξιούχους συναδέλφους που έλαβαν πρόσφατα αυξήσεις, οι οποίες είναι βέβαιο πλέον ότι οφείλονται στον επανυπολογισμό. Όσοι συνάδελφοι συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές μέσω του Συλλόγου μας πρέπει να μας αποστείλουν το εκκαθαριστικό σημείωμα σύνταξης του Ιουνίου 2021

Δυνατότητα εκτύπωσης εκκαθαριστικών σημειωμάτων συντάξεων από Απρίλιο έως Ιούλιο 2021 και για τους περίπου 500 συνταξιούχους συναδέλφους που έλαβαν πρόσφατα αυξήσεις, οι οποίες είναι βέβαιο πλέον ότι οφείλονται στον επανυπολογισμό. Όσοι συνάδελφοι συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές μέσω του Συλλόγου μας πρέπει να μας αποστείλουν το εκκαθαριστικό σημείωμα σύνταξης του Ιουνίου 2021

Στα τελευταία δημοσιεύματά μας (πατήστε εδώ & εδώ) σας ενημερώσαμε ότι μετά από την πίεση που άσκησε ο Σύλλογός μας στις αρμόδιες υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, δόθηκε η δυνατότητα εκτύπωσης όλων των εκκαθαριστικών σημειωμάτων συντάξεων μέχρι και τον Ιούλιο του 2021 για τους συνταξιούχους συναδέλφους μας που τους είχε γίνει επανυπολογισμός από τον Ιανουάριο του 2019.

Ωστόσο, μέχρι χθες δε δινόταν η δυνατότητα εκτύπωσης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του 2021 των περίπου 500 συνταξιούχων συναδέλφων μας που είδαν αυξήσεις στις συντάξεις Απριλίου (πίστωση τέλη Μαρτίου), στους οποίους δεν είχε γίνει επανυπολογισμός τον Ιανουάριο του 2019).

Ο Σύλλογός μας είχε ασκήσει πιέσεις και για τη δική τους περίπτωση και πράγματι, από χθες το απόγευμα δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2021 και για αυτούς τους συναδέλφους (συνεχίζει να μην είναι δυνατή η εκτύπωση από τον Ιανουάριο 2019 έως και το Μάρτιο του 2021). Μάλιστα, μέσω των εκκαθαριστικών σημειωμάτων μετά τον Απρίλιο του 2021 μπορούμε πλέον να επιβεβαιώσουμε ότι οι αυξήσεις που είδαν αυτοί οι περίπου 500 συνάδελφοι οφείλονται στον επανυπολογισμό των συντάξεών τους που βρισκόταν σε εκκρεμότητα από τον Ιανουάριο του 2019.

Είναι αυτονόητο επίσης, ότι ο Σύλλογός μας ασκεί πιέσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ ώστε οι εν λόγω συνάδελφοί μας να λάβουν τα αναδρομικά που δικαιούνται από τον Ιανουάριο του 2019 (από όταν δηλαδή θα έπρεπε να τους είχε γίνει ο επανυπολογισμός, όπως στους υπόλοιπους συναδέλφους).

Επειδή λοιπόν, όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας, τα εκκαθαριστικά σημειώματα από τον Απρίλιο του 2021 και έκτοτε (με την εξαίρεση του Μαΐου όταν και έγιναν λανθασμένες πιστώσεις) περιλαμβάνουν ορισμένες διορθώσεις που έκανε ο e-ΕΦΚΑ και είναι απαραίτητα για τον ορθό υπολογισμό της σύνταξης με βάση τον τρόπο που διεκδικούμε μέσω των ομαδικών αγωγών (για τη διεκδίκηση του συνυπολογισμού στις συντάξεις των αποχωρησάντων πριν τις 13/5/16, όλων των αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβληθεί εισφορές), θα πρέπει άμεσα οι συνάδελφοι που έχουν συμμετάσχει και έχουν αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα, να αποστείλουν συμπληρωματικά είτε στο Σύλλογό μας είτε στα γραφεία του δρ. Παπακωνσταντίνου, το εκκαθαριστικό σημείωμα του ΙΟΥΝΙΟΥ 2021.

——————————————————

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πανεπιστημίου 38
Αθήνα, ΤΚ 10679
Τηλέφωνο: 2103615765

e-mail Συλλόγου : info@syntaxilte.gr

——————————————————

Γραφεία του δρ. Παπακωνσταντίνου :

Αθήνα : οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32,  10675, Κολωνάκι

Θεσσαλονίκη : οδός Τσιμισκή 54, 54623

 

Scroll To Top