Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Εξαιρετικά απλή η διαδικασία απόκτησης των βεβαιώσεων αποδοχών των ετών 2002 και 2003 για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στις ομαδικές αγωγές

Εξαιρετικά απλή η διαδικασία απόκτησης των βεβαιώσεων αποδοχών των ετών 2002 και 2003 για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στις ομαδικές αγωγές

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το νομικό γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου έχει κινήσει διαδικασίες για την κατάθεση ομαδικών αγωγών για τη διεκδίκηση του συνυπολογισμού στις συντάξεις των αποχωρήσαντων πριν τις 13/5/16, όλων των αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβληθεί εισφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν4387/2016.

Ο δρ. Παπακωνσταντίνου έχει θέσει ως καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών (πατήστε εδώ) τις 28/6/21.

Για τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και απαιτείται να καταθέσουν, μεταξύ άλλων, τις βεβαιώσεις αποδοχών για τα έτη 2002 και 2003, τους τονίζουμε ότι η διαδικασία απόκτησής τους μέσω της τράπεζας είναι ιδιαιτέρως απλή. Μπορούν να τηλεφωνήσουν ή να αποστείλουν ένα e-mail στη Διεύθυνση Προσωπικού της Τράπεζας και να ζητήσουν τις βεβαιώσεις αποδοχών τους και η τράπεζα θα τους τις αποστείλει. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι η τράπεζα διαθέτει στοιχεία από το 2002 και μετά.

Υπενθυμίζουμε ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να τα αποστείλετε στο Σύλλογό μας είτε με συστημένη αλληλογραφία είτε με courier, είτε να τα προσκομίσετε στο Σύλλογό μας αυτοπροσώπως. Επιπλέον μπορείτε να τα αποστέλλετε άμεσα ή να τα προσκομίσετε αυτοπροσώπως στο γραφείο του δρ. Παπακωνσταντίνου στην Αθήνα (οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32,  10675, Κολωνάκι) ή στη Θεσσαλονίκη (οδός   Τσιμισκή 54, 54623).

Scroll To Top