Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Επιβράβευση για τους συνεπείς δανειολήπτες από τις Τράπεζες

Επιβράβευση για τους συνεπείς δανειολήπτες από τις Τράπεζες

trapezes-500Την επιβράβευση των δανειοληπτών που παρέμειναν συνεπείς την τελευταία 5ετία ανακοίνωσαν και εφαρμόζουν από αρχές Σεπτεμβρίου 2019 οι τρεις (3) από τις τέσσερεις (4) συστημικές Τράπεζες.

Στα προγράμματα που ανακοινώθηκαν από τα συστημικά πιστωτικά ιδρύματα περιλαμβάνονται πρωτοβουλίες όπως: επιστροφή χρηματικού ποσού, παράλειψη δόσης Δεκεμβρίου, μικρή μείωση επιτοκίου, προσφορά προνομιακών επισκευαστικών δανείων, πόντους για αγορές από super market και άλλες επιχειρήσεις κλπ. Οι παρακάτω αναφερόμενοι τρόποι επιβράβευσης αποτελούν σε πρώτη φάση δειλά βήματα, τα οποία ευελπιστούμε να βελτιωθούν ριζικά και να αποτελέσουν πραγματική ελάφρυνση για τους συνεπείς δανειολήπτες.

Αναλυτικά τα προγράμματα από τις Tράπεζες:

Εθνική : Από τις αρχές Σεπτεμβρίου η Εθνική Τράπεζα υλοποιεί ένα πρόγραμμα ανταμοιβής της συνέπειας των πελατών της με τους παρακάτω τρόπους:

- Επιστροφή 5% επί του συνόλου των τόκων, που πληρώνουν σε ετήσια βάση. Η επιστροφή αυτή αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους για το έτος που πέρασε.

- Επιβράβευση 2% επιπλέον όφελος στις καθημερινές συναλλαγές τους μέσω του προγράμματος go4more σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στους κλάδους super market και πρατήρια καυσίμων.

Πειραιώς: Εφαρμόζει ένα σύγχρονο πρόγραμμα επιβράβευσης των ενήμερων πελατών στεγαστικών δανείων και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

- Επιστροφή χρηματικού ποσού που ισοδυναμεί με μείωση επιτοκίου του στεγαστικού τους δανείου κατά 0,10%. Το ποσό αυτό θα αποδίδεται στον καταθετικό λογαριασμό των δικαιούχων απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους.

- Επιβράβευση με 1 yellow για κάθε ευρώ της μηνιαίας δόσης, το οποίο θα αποδίδεται σε μηνιαία βάση.

- Επιβράβευση, μετά από κλήρωση, κάθε μέρα ενός τυχερού δανειολήπτη που κερδίσει το ποσό της δόσης του σε yellows. Προσφορά προνομιακού επισκευαστικού δανείου με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς.

Eurobank: Ξεκινά από την 1η Οκτωβρίου 2019 πρόγραμμα επιβράβευσης των υφιστάμενων συνεπών δανειοληπτών.

Οι ενήμεροι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων θα μπορούν να επωφεληθούν:

-Λαμβάνοντας νέο στεγαστικό δάνειο με έκπτωση στο επιτόκιο κατά -0,50% (50 μονάδες βάσης).

-Παραλείποντας τη δόση Δεκεμβρίου του στεγαστικού τους δανείου, εφόσον είναι ενήμεροι τους πρώτους 11 μήνες κάθε έτους, μεταθέτοντας τη συγκεκριμένη πληρωμή στην εναπομένουσα διάρκεια του δανείου.

-Λαμβάνοντας έκπτωση έως 50% στο επιτόκιο αγορών της πιστωτικής τους κάρτας Eurobank.

Οι απόλυτα ενήμεροι πελάτες θα έχουν κι ένα πρόσθετο δώρο: 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για οποιονδήποτε προορισμό εσωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air ανά κύριο δανειζόμενο.

Δικαιούχοι για το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι ενήμεροι, συνεπείς δανειολήπτες που έχουν στεγαστικό δάνειο για τουλάχιστον 5 έτη.

Alpha Bank: Στελέχη της Τράπεζας δήλωσαν ότι πως προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για το θέμα της επιβράβευσης.

Scroll To Top