Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΟΝΙΚΗΣ (ΣΥΝ.Π.Ε. – ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ.)

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΟΝΙΚΗΣ (ΣΥΝ.Π.Ε. – ΣΥΝ.ΕΡΓΑ.ΣΥΑ.)

dpaΑναφερόμαστε στα έντυπα που αποστέλλει ο ως άνω Συνεταιρισμός Ιονικής που αφορούν τη συναίνεση των μελών για την επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων (αριθμοί ταυτοτήτων, ΑΦΜ, ΔΟΥ, κατοικίες, τηλέφωνα κλπ). Εφιστούμε την προσοχή και συμβουλεύουμε ότι τα Προσωπικά Δεδομένα του/της καθενός/μίας είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να γίνεται κάθε φορά έλεγχος για ποιο αυτά ζητούνται να τα δίνουμε. Η αόριστη δικαιολογία, δηλαδή χωρίς να αναφέρονται οι συγκεκριμένοι σκοποί για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν και επίσης χωρίς να αναφέρονται οι συγκεκριμένοι τρίτοι (εταιρείες, οργανισμοί, υπηρεσίες, ιδιώτες κλπ) έναντι των οποίων θα χρησιμοποιηθούν, είναι πάντοτε επικίνδυνη και ελλοχεύει τον κίνδυνο μίας μη επιθυμητής επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Προσοχή! Μη δίνετε άκριτα τα Προσωπικά σας δεδομένα. Μην υπογράφετε έντυπα γενικού περιεχομένου. Ελέγξτε κάθε φορά για ποιο συγκεκριμένο σκοπό δίνονται. Οι γενικόλογοι σκοποί ενδέχεται να οδηγήσουν σε μη επιθυμητή επεξεργασία.

Υ.Γ. Σημειώνεται ότι με την Απόφαση Αριθμός 12775/2018 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κρίθηκε ΑΚΥΡΗ η Γενική Συνέλευση και το νέο Καταστατικό του ανενεργού Συνεταιρισμού Ιονικής (ΣΥΝΕΡΓΑΣΥΑ), ενώ παραιτήθηκε από Πρόεδρος ο κ. Νικόλαος Κάβουρας.

Scroll To Top