Τελευταία Νέα
Home / Παροχές σε θέματα υγείας / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΣΙΛΤΕ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΣΙΛΤΕ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΣΙΛΤΕ
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας Ελλάδος,Ο Σύλλογος μας για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια λειτουργίας εξέδωσε και σας απέστειλε την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ.
Συνάδελφοι, νοιαζόμαστε για την Υγεία σας και επειδή καθημερινά δεχόμαστε στον Σύλλογο πλήθος τηλεφωνικών ερωτημάτων-αποριών σχετικά με την Ομαδική Ασφαλιστική Κάλυψη της ΑΧΑ Ασφαλιστικής για την Νοσοκομειακή σας περίθαλψη, σε Δημόσια Νοσοκομεία ή Ιδιωτικές Κλινικές και Πολυϊατρεία, σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.syntaxilte.gr.
Επιπλέον μπορείτε να τηλεφωνείτε στον Σύλλογό μας Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00 π.μ. έως 14.30 μμ. για να σας δίνουμε τις απαραίτητες οδηγίες. Σε περίπτωση ανάγκης πέραν του ωραρίου λειτουργίας του Συλλόγου μας μπορείτε να ζητήσετε την συνδρομή μας από:
Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Κολλάτο τηλ. 6972283629 Την Γενική Γραμματέα Αθηνά Καραδελή τηλ. 6937 451818 Τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Ηλία Προκόπη τηλ. 6971 632761.
Κατάσταση ειδικών-προνομιακών συνεργασιών Συλλόγου με Ιδιωτικές Κλινικές – Πολυϊατρεία.

 

Ανοίξτε το αρχείο εδώ:Συνεργαζόμενες Κλινικές

Scroll To Top