Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Παρότρυνση Alpha Bank για χρήση εναλλακτικών δικτύων από συνταξιούχους

Παρότρυνση Alpha Bank για χρήση εναλλακτικών δικτύων από συνταξιούχους

alphabankΠερισσότερα από 37.000 μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα συνταξιούχων πολλών Ασφαλιστικών Ταμείων και της Ιονικής, έστειλε χθες η Alpha Bank, παροτρύνοντάς τους να προτιμούν, για περισσότερη ασφάλεια και ευκολία, τις ανέπαφες συναλλαγές με τις χρωστικές κάρτες της Alpha Bank και τα εναλλακτικά δίκτυα της Τράπεζας για την είσπραξη των συντάξεων Μαΐου 2020.
Το μήνυμα στα κινητά των συνταξιούχων μας γράφει: «ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ALPHA BANK ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΠΑΦΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΤΜ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ».
Όπως αναφέρουν στελέχη της τράπεζας «η Alpha Bank προσφέρει ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση μέσω εναλλακτικών δικτύων στους πελάτες της, με σειρά ενεργειών που υλοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια στο πλαίσιο του προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού, το οποίο αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο εν μέσω των περιορισμών που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας».
«Στο πλαίσιο του προγράμματος δημιουργήθηκαν, σε περισσότερα από 180 καταστήματα, οι ψηφιακές γωνιές myAlphaExpress, όπου οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν, εκτός ταμείου, γρήγορα και εύκολα».
Ειδικά, σύμφωνα με την τράπεζα «για όσους τηρούν συνταξιοδοτικούς λογαριασμούς, έχει προβλεφθεί, μεταξύ άλλων, δωρεάν υπηρεσία SMS Alert Σύνταξης, όπου μόλις πιστώνεται το ποσό της σύνταξης, αποστέλλεται μήνυμα στο κινητό του δικαιούχου, με ενημέρωση για το ποσό και τη διαθεσιμότητα της σύνταξης. Με την αποστολή του μηνύματος οι πελάτες λαμβάνουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για τη σύνταξή τους, με αποτέλεσμα να μη συντρέχει λόγος επίσκεψής τους στο κατάστημα.
Δεν είναι τυχαίο – όπως αναφέρουν στελέχη της τράπεζας – πως ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός πελατών της alpha Bank επιλέγει να χρησιμοποιήσει τα εναλλακτικά δίκτυα, το web banking και τις χρεωστικές κάρτες της Alpha Bank, όχι μόνον για αναλήψεις μετρητών αλλά και για τις καθημερινές τους συναλλαγές, όπως άλλωστε επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής για την προστασία από τον κορονοϊό
Scroll To Top