Τελευταία Νέα
Home / Άρθρα / Συγχαρητήρια για το περίσσευμα ανθρωπιάς των Συναδέλφων μας

Συγχαρητήρια για το περίσσευμα ανθρωπιάς των Συναδέλφων μας

allileggyi-620x330Υπάρχουν άνθρωποι που ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμα ανθρωπιστικής βοήθειας και θα ήθελα να σας τους περιγράψω.
Δεν είναι πλούσιοι στην τσέπη, είναι πλούσιοι στην καρδιά.Δεν ξέρουν να λένε μεγάλα λόγια,ξέρουν να κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά. Έχουν κι αυτοί τα δικά τους προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα , όμως από το περίσσευμα ή από το υστέρημά τους βοηθούν ανθρώπους που έχουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, καθώς είναι άνεργοι χρόνια και μεγαλώνουν και παιδιά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους συναδέλφους όπως τον Κυριάκο και την Δανάη Λάου από την Ρόδο , την Ελένη Μαλαμίδου από την Θεσσαλονίκη και την Αθηνά Καραδελή από την Αθήνα και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την ευγενική και αξιέπαινη πράξη τους.
Εκτιμώ αφάνταστα την χειρονομία τους και υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής τους. Τόση κοινωνική ευαισθησία σπανίζει στις μέρες μας αλλά συγχρόνως αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση.
Εύχομαι η Παναγία να προστατεύει αυτούς και τις οικογένειές τους και να τους χαρίζει υγεία και καθημερινή χαρά και ευτυχία.
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ Κυριάκο, Δανάη , Ελένη και Αθηνά !!!!!!

Νίνα Μπουρλή.

Scroll To Top