Τελευταία Νέα
Home / Παροχές σε θέματα υγείας / Συνεργασία του ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ με το Σύλλογο Συνταξιούχων Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας

Συνεργασία του ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ με το Σύλλογο Συνταξιούχων Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας

ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ                                                                                                 31

Αθανασιάδου 9, πάροδος Δ. Σούτσου
115 21  Αθήνα
Τηλ. Κέντρο: 210 6416600
Fax: 210 6416555 http://www.euroclinic.gr/

Συνεργασία του ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ  με το Σύλλογο Συνταξιούχων Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας

 Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με το Σύλλογο Συνταξιούχων της Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας για την παροχή πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε ειδικές τιμές προς τα μέλη του και τα προστατευόμενα μέλη αυτών που καλύπτονται από το ομαδικό Ασφαλιστήριο της ΑΧΑ, με την επίδειξη του βιβλιαρίου Ασθένειας τους και απαραίτητα την κάρτα μέλους του Συλλόγου.

Οι προνομιακές παροχές αφορούν κυρίως τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και τη νοσοκομειακή περίθαλψη.  Συγκεκριμένα, στους συνταξιούχους της Ιονικής-Λαϊκής Τράπεζας προσφέρονται:

  • Απεριόριστες έκτακτες Ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Γενικό Χειρούργο.
  • Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 400€ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400€.
  • Απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω του συντονιστικού κέντρου του Ομίλου Ευρωκλινικής, στο τηλέφωνο 2130178530, στην προνομιακή τιμή των 20€.
  • Προνομιακή τιμολόγηση στις περισσότερες ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιηθούν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
  • Απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών στην προνομιακή τιμή των 5€ κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2130178530, στις εξής ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γενικού Χειρούργου, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρου, Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρούργου, Νευροχειρούργου.
  • Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Παίδων, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2130178530, στις εξής υποειδικότητες παιδιάτρων: ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Ενδοκρινολόγου και Οφθαλμίατρου, στην τιμή των 30€ για τους Επιμελητές και 50€ για τους Διευθυντές. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στην προνομιακή τιμή των 60€.
  • Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού (εισαγωγής) στην Ευρωκλινική Αθηνών και έκπτωση 50% σε περίπτωση μη εισαγωγής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 80% ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΛΤΕ 20%.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2130178530

 

Ανοίξτε το αρχείο εδώ :Κάρτα προνομίων Ομίλου Ευρωκλινικής – πανελλαδικό δίκτυο

 

eurokliniki180_89519_613524_b

Scroll To Top