Τελευταία Νέα
Home / Ανακοινώσεις / Όσοι συνάδελφοι συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές μέσω του Συλλόγου μας πρέπει να μας αποστείλουν το εκκαθαριστικό σημείωμα σύνταξης του Ιουνίου 2021

Όσοι συνάδελφοι συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές μέσω του Συλλόγου μας πρέπει να μας αποστείλουν το εκκαθαριστικό σημείωμα σύνταξης του Ιουνίου 2021

Όπως σας ενημερώσαμε (πατήστε εδώ), μετά από τις πιέσεις που άσκησε ο Σύλλογός μας, από χθες, Δευτέρα 12.7, είναι δυνατή η εκτύπωση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του 2021 όλων των συνταξιούχων συναδέλφων μας που τους είχε γίνει ο επανυπολογισμός από τον Ιανουάριο του 2019. Αντίθετα, ο e-ΕΦΚΑ συνεχίζει να μη δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης εκκαθαριστικών σημειωμάτων στους περίπου 500 συνταξιούχους συναδέλφους μας που έλαβαν αυξήσεις στις συντάξεις Απριλίου (πίστωση τέλη Μαρτίου).

Στο χθεσινό μας δημοσίευμα μάλιστα, σας αναφέραμε ότι αρχής γενομένης από τα εκκαθαριστικά σημειώματα των συντάξεων Απριλίου, ο e-ΕΦΚΑ έχει προχωρήσει σε διορθώσεις σε σχέση με τον αρχικό επανυπολογισμό του Ιανουαρίου 2019, αφού στο εν λόγω εκκαθαριστικό απεικονίζεται ο πλήρης χρόνος ασφάλισης με ακρίβεια μηνών και ημερών. Αντίστοιχα, ο χρόνος ΤΑΠΙΛΤ διαφοροποιείται και αποτυπώνεται – υπολογίζεται μόνο ο χρόνος στην τράπεζα για τα επιπλέον ποσοστά αναπλήρωσης.

Επειδή όμως τα διορθωμένα εκκαθαριστικά σημειώματα (που η εκτύπωσή τους κατέστη δυνατή μόλις χθες) είναι απαραίτητα στον δρ. Παπακωνσταντίνου για τον ορθό και ακριβή υπολογισμό των συντάξεων με βάση τον τρόπο που διεκδικούμε μέσω των ομαδικών αγωγών (για τη διεκδίκηση του συνυπολογισμού στις συντάξεις των αποχωρησάντων πριν τις 13/5/16, όλων των αποδοχών επί των οποίων έχουν καταβληθεί εισφορές), θα πρέπει άμεσα οι συνάδελφοι που έχουν συμμετάσχει και έχουν αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα, να αποστείλουν συμπληρωματικά είτε στο Σύλλογό μας είτε στα γραφεία του δρ. Παπακωνσταντίνου, το εκκαθαριστικό σημείωμα του Ιουνίου 2021 (σας υπενθυμίζουμε ότι στις συντάξεις Μαΐου – πίστωση τέλη Απριλίου – πιστώθηκαν λανθασμένα αυξημένα ποσά που απεικονίζονται στα εκκαθαριστικά σημειώματα και επομένως δεν είναι χρήσιμο το εκκαθαριστικό του μηνός Μαΐου).

 ——————————————————

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πανεπιστημίου 38
Αθήνα, ΤΚ 10679
Τηλέφωνο: 2103615765

e-mail Συλλόγου : info@syntaxilte.gr

——————————————————

Γραφεία του δρ. Παπακωνσταντίνου :

Αθήνα : οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32,  10675, Κολωνάκι

Θεσσαλονίκη : οδός Τσιμισκή 54, 54623

Scroll To Top